Cosmin Olăroiu îi întoarce spatele lui Burleanu! Antrenorul este gata să preia o altă echipă națională

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 16 octombrie 2021, ora 17:26,

Tehnicianul român este liber de angajament în momentul de față, astfel că FRF l-ar putea lua în calcul pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi, în cazul în care acesta din urmă va pleca după meciurile din luna noiembrie!

Cosmin Olăroiu este unul dintre cei mai titrați antrenori români din ultimii ani, iar în acest moment se află în căutarea unui nou proiect, după despărțirea de chinezii de la Jiangsu Suning. Desemnat de Mirel Rădoi drept cea mai bună variantă pentru înlocuirea sa, Olăroiu poate prelua însă o altă selecționată.

cosmin olaroiu

Concret, potrivit informațiilor din ziarul Al-Ittihad, românul se află în pole-position pentru preluarea naționalei Emiratelor Arabe Unite și s-ar afla chiar în acest moment în zona Golfului pentru discuții. Conform arabilor, Olăroiu ar solicita un salariu destul de mare, dar și un contract pe 3-4 sezoane, lucruri care nu ar fi însă pe placul saudiților. Rămâne de văzut însă dacă antrenorul în vârstă de 51 de ani va ajunge la un acord cu emirii în zilele următoare.

Citește și VIDEO | MOTIVUL PENTRU CARE LAURENȚIU REGHECAMPF A FOST VĂZUT LA O CLINICĂ DE ONCOLOGIE DIN CRAIOVA

Cosmin Olăroiu a plecat din România în anul 2007, atunci când a decis să părăsească FCSB și să meargă în zona Golfului, acolo unde a semnat un contract cu Al Hilal. Olăroiu a câștigat mai multe trofee în zona arabă și chiar a fost numit ca selecționer al primei reprezentative a Arabiei Saudite în anul 2014.

FC Național, Poli Timișoara, FCSB, Al-Hilal, Al-Ain, Al-Ahli, Shabab Dubai și Jiangsu Suning sunt echipele pe care le-a pregătit antrenorul în vârstă de 51 de de-a lungul timpului.

Citește și VIDEO | COSMIN OLĂROIU, ÎN CULMEA FERICIRII! VESTEA NEAȘTEPTATĂ VENITĂ DE LA DUBAI

bulreanucosmin olaroiuromaniarealitateaechipa nationalaemiratele arabe unitefrf