CS Mioveni a luat decizia finală! Ce se întâmplă după ce clubul a amenințat că se retrage din Liga 1

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 21 octombrie 2021, ora 13:49,
CS Mioveni
CS Mioveni

FCSB a învins runda trecută fără drept de apel formația pregătită de Alexandru Pelici, scor 3-0, însă argeșenii au reclamat greșelile arbitrului în favoarea roș-albaștrilor!

Vicecampioana României a trecut fără emoții de CS Mioveni, în ciuda absențelor numeroase din cadrul lotului. Cu toate acestea, adversarii FCSB-ului au tunat la finalul jocului de sâmbăta trecută și au amenințat chiar că se retrag din campionat după erorile comise de arbitrul Radu Bîrsan.

La câteva zile după controversele create în jurul echipei, Dumitru Oltean, preşedintele Consiliului Director al clubului argeşean, a vorbit despre intențiile Mioveniului. Oficialul a dezvăluit că în cele din urmă echipa lui Alexandru Pelici va continua să joace în campionat, însă s-au luat deja primele măsuri împotriva erorilor de arbitraj din runda precedentă.

„Nu e uşor să iei o asemenea decizie (n.a. – cea a retragerii), e destul de dificil. Dar dacă lucrurile nu se vor aşeza, e posibil orice. Noi am făcut ieri (n.a – miercuri) încă un memoriu către Federaţia Română de Fotbal şi CCA, în care am specificat meciurile în care au fost grave greşeli de arbitraj în defavoarea noastră, cu Chindia şi cu FCSB. 

Am specificat că, dacă nu se vor lua măsuri corespunzătoare, ne vom adresa FIFA şi UEFA. De asemenea, ca semn de protest, conducerea, angajaţii clubului şi jucătorii vor purta la fiecare meci o banderolă albă în semn de protest faţă de ce ni s-a întâmplat. Cam acestea sunt măsurile. Să sperăm că lucrurile se vor îndrepta, iar greşelile vor fi cât mai puţine împotriva echipei noastre”a declarat Dumitru Olteanu pentru GSP.ro. 

Citește și EXCLUSIV | GIGI BECALI, DESPRE PENALTY-UL DICTAT ÎN MECIUL FCSB – CS MIOVENI: „OAMENII AU ÎNCEPUT SĂ AIBĂ MINTEA ÎNTUNECATĂ”

cs mioveniretragere miovenideclaratiidumitru olteanuliga 1