SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

EXCLUSIV | Gigi Becali, despre penalty-ul dictat în meciul FCSB – CS Mioveni: „Oamenii au început să aibă mintea întunecată”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat duminică, 17 octombrie 2021, ora 19:26,
Gigi Becali
Gigi Becali

FCSB a învins-o pe CS Mioveni cu scorul de 3-0, la Buzău, sâmbătă seară, în cadrul etapei a 12-a a Ligii I, dar meciul a avut parte de mai multe decizii controversate ale centralului Marcel Bîrsan.

Acesta l-a eliminat pe Buziuc în prelungirile primei reprize, după ce i-a arătat două cartonașe galbene, a indicat penalty pentru FCSB după o intervenție a lui Scarlatache asupra lui Keșeru și nu a acordat ofsaid la faza golului lui Dumiter.

Gigi Becali este de părere că arbitrul a procedat corect că a dictat penalty, la faza care l-a avut pe Keșeru în prim plan.

„Am avut două penalty-uri. Pe lângă penalty-ul ăla care s-a dat a mai fost unul. Părerea mea e că 11 metri dictat a fost clar. I-a pus piedică. Dacă îi pui piedică de la spate normal că e penalty. Oamenii au început să aibă mintea întunecată. Oameni care au dușmănie.

Citește și CHIN NESFÂRȘIT PENTRU O MARE CAMPIOANĂ A ROMÂNIEI: ”IZOLARE ȘI ABUZ DE MEDICAMENTE. SIMT CĂ-MI PLEZNEȘTE INIMA ȘI NU MAI POT MERGE”

Oamenii au mintea întunecată din cauză că sunt invidioși și au mintea întunectă. Au invidie pe mine! Păi dacă îi pune piedică pe la spate, în careu, cum să nu fie 11 metri? Ei cu mine au ce au. Nu mai vreau să supăr pe nimeni. Eu vorbesc la modul general. Păi dacă ăla nu e 11 metri, atunci care să mai fie?!”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, la Realitatea Sportivă.

Citește și EXCLUSIV | GIGI BECALI, DECLARAȚII HALUCINANTE DESPRE VACCINUL ANTI COVID-19: „NU VREAU SĂ MĂ TRANSFORME ÎN TRANSOM! SUBSTANȚA MODIFICĂ GENETIC”

penaltygigi becaliexclusivrealitatea sportivascandalfcsb