SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

CS Mioveni nu se joacă după ce s-a simțit dezavantajată cu FCSB: „Vom da un semnal pentru ca UEFA să acționeze”

Articol de George Drafta - Publicat duminică, 17 octombrie 2021, ora 18:49,
Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni
Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni

Argeșenii protestează după ce consideră că arbitrii au greșit din nou împotriva lor, în partida pierdută în fața roș-albaștrilor la Buzău. 

Deciziile lui Marcel Bîrsan i-au scos din sărite pe oficialii nou-promovatei care au amenințat din nou cu retragerea din campionat.

„Aseară am spus adevărul și este punctul meu de vedere. Îl voi susține în continuare, mâine voi consulta membrii Consiliului Local și sponsorii, iar, probabil, vom da un semnal prin care UEFA îi vor întreba pe Gino Iorgulescu și Pasarin (n.r – Kyros Vassaras, președintele CCA) ce s-a întâmplat.

Am scris atâtea memorii și nimeni n-a luat atitudine. Cel puțin să ne fi mințit ceva. N-are rost. Probabil își doresc altă echipă. Am observat inclusiv în emisiunile dumneavoastră și îi mulțumesc domnului Porumboiu și domnului Crăciunescu pentru poziția pe care au luat-o, mai ales că au fost oameni de fotbal cu vechime, cu experiență foarte mare față de cei care sunt la ora actuală la LPF”, a precizat edilul orașului Mioveni, Ion Georgescu, pentru Digi Sport. 

CITEȘTE ȘI –>> LEONARD DOROFTEI, DUPĂ CE A EMIGRAT DIN ROMÂNIA: „PARCĂ ERAM CONSIDERAT UN CERȘETOR. M-A DURUT”

Nu este prima oară când cei de la CS Mioveni s-au declarat scandalizați de hotărârile fluierașilor și au transmis că sunt dispuși să abandoneze întrecerea internă.

„Are rost să faci cheltuială? La CFR, ați văzut și dumneavoastră… nu m-a deranjat că m-a bătut, dar de ce nu ne-au dat și nouă 11 metri? Chiar așa, nimeni? Ați mai pomenit să plătești observatorul de joc, iar documentul să fie secret? Nu știu cine l-o fi citit. Probabil că la CSAT. N-au dat niciun comunicat”, a încheiat primarului urbei argeșene. 

CITEȘTE ȘI –>> REACȚIE DURĂ DUPĂ VICTORIA FCSB-ULUI CU CS MIOVENI: „ARBITRII AU DEVENIT SEXOLOGI?”

ion georgescumiovenisupărarerealitatea