CSA Steaua a făcut scor cu Progresul Spartac! Unul dintre goluri a fost marcat de fiul lui Narcis Răducan

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat miercuri, 08 februarie 2023, ora 15:08,
Steaua – Progresul Spartac 4-0. Foto: gsp.ro
Steaua – Progresul Spartac 4-0. Foto: gsp.ro

Echipa CSA Steaua a învins Progresul Spartac cu 4-0, în al patrulea amical al acestei pauze competiționale.

Ultimul gol al CSA Steaua în amicalul cu Progresul Spartac a fost marcat de fiul lui Narcis Răducan

Meciul s-a jucat pe terenul 5, din Complexul Sportiv Steaua, iar golurile formației antrenată de Daniel Oprița au fost marcate de Kayondo (23), Șt. Pacionel (45), Chipirliu (48) și Răducan (72). Ultimul este fiul lui Narcis Răducan, care a jucat două sezoane la gruparea bucureșteană, câștigând trei trofee.

Oprița i-a trimis în teren din primul minut pe Dincă – Oroian, Beța, Sabău A. Ilie – A. Popa, Bărbulescu, Șt. Pacionel, Chipirliu – Chunchukov, Kayondo. Pe parcursul partidei au mai fost folosiți Corbu, Drăghici, Mihăescu, Balgiu, Bodișteanu, Răducan și Trică.

Este a patra victorie pentru CSA Steaua în tot atâtea amicale jucate în această pauză de iarnă, după 7-2 cu CS Păulești (Liga 3), 5-0 cu Viitorul Dăești (Liga 3) și 1-0 cu Metaloglobus București (Liga 2).

CSA Steaua și Progresul Spartac au fost adversare și în Etapa a 10-a a actualului sezon al Ligii 2, când elevii lui Oprița s-au impus, în deplasare, cu 3-0.

Următorul amical al formației bucureștene va avea loc sâmbătă, 11 februarie 2023, cu Viitorul Șimian (Liga 3). Partida se va disputa pe același teren, de la ora 12:00. Ultimele două meciuri de verificare sunt pe 15 februarie cu CSM Slatina și pe 18 februarie cu Concordia Chiajna, ambele din Liga 2.

Campionatul se reia pe 25 februarie, când CSA Steaua va juca în deplasare, cu Unirea Slobozia.

progresul spartaccsa steaua