CSA Steaua, exclusă din vina lui Talpan? Documentul trimis de AMFB

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat marți, 26 mai 2020, ora 01:41,
talpan steaua

Asociaţia Muncipală de Fotbal Bucureşti a trimis către CSA Steaua un document în care ameninţă că echipa ar putea fi exclusă din competiţie! Totul a pornit de la o declaraţie făcută de Florin Talpan, juristul care a atacat conducerea AMFB.

Talpan a cerut ca CSA Steaua să fie trimisă direct la barajul pentru promovare în Liga 3. Mai mult, juristul considera de cuviinţă ca echipa Ministerului Apărării să primească direct un loc în Liga 1. Pseudoargumentul lui Talpan, „Steaua e Steaua”, nu l-a impresionat pe Marian Lumânare, preşedintele AMFB.

AMFB a cerut săptămâna trecută lămuriri cu privire la declaraţiile războinice a lui Talpan, iar acum a trimis o nouă adresă oficială către CSA Steaua, conform gsp.ro. Potrivit forului municipal, roş-albaştrii riscă să fie excluşi din competiţie.

AMFB a făcut referire la paragraful de regulament care spune că echipele pot fi „excluse din competiţiile în curs” dacă un oficial al acestora „afectează, în orice fel, imaginea unei competiții prin săvârșirea unei fapte de natură să ducă la discreditarea acesteia”.

CSA Steaua a ratat doi ani la rând promovarea în Liga 3. Rapid şi Carmen au blocat, pe rând, accesul roş-albaştrilor la barajul pentru promovare.

În actualul sezon, CSA Steaua are 18 victorii din 18 meciuri şi este favorită la calificarea în barajul pentru promovare.

foto: Gazeta Sporturilor

florin talpadeclaratiiamfbpromovarecsa steaua