SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

CSU Craiova are un singur gând! Mihai Rotaru anunță: „Fără discuții, ne batem la titlu!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 25 septembrie 2021, ora 08:33,
Mihai Rotaru
Mihai Rotaru

Patronul celor de la CS U Craiova, Mihai Rotaru, a vorbit despre obiectivele echipei sale în noul sezon și le-a transmis un mesaj categoric elevilor lui Laurențiu Reghecampf!

Oltenii nu și-au îndeplinit principalul obiectiv stabilit la începutul ultimelor sezoane, astfel că au ratat șansa de a cuceri trofeul Ligii 1 pe ultima sută de metri. Deși erau în cărți la un moment dat pentru cucerirea campionatului, „juveții” au fost protagoniștii unor evoluții modeste și au ratat pentru al doilea an consecutiv șansa de a aduce marele trofeu în Bănie.

De această dată însă, Mihai Rotaru nu mai acceptă compromisuri, astfel că Nistor&co au o misiune clară în acest sezon. Patronul echipei a transmis clar că CSU Craiova se va bate fără discuții pentru cucerirea Ligii 1, în ciuda diferenței de puncte din acest moment, față de liderul CFR Cluj.

„Fără discuții, ne batem la titlu! Realistic vorbind, anul trecut aveam 8 puncte în față după 10 etape, anul ăsta suntem pe locul 9 după 9 etape, cu 12 puncte. La 11 puncte distanță. Deci dacă recuperăm până la sfârșitului 3 puncte, rămân 4 puncte între noi și liderul Ligii 1”, a mai spus Mihai Rotaru, potrivit Pro Sport.

Citește și MIHAI ROTARU SE LAUDĂ CĂ ECHIPA SA ARE MAI MULȚI SUPORTERI DECÂT FC U: „S-A VĂZUT CĂ S-A TRAS O LINIE!”

declaratiimihai rotaruliga 1csu craiovarealitatea