Cum a ajuns Adi Iencsi să fie dat afară de la Rapid: ,,Nu mă aşteptam! Unii au făcut o analiză greşită”

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 16 ianuarie 2021, ora 14:46,
iencsi

Adrian Iencsi, cel care a antrenat-o pe Rapid Bucureşti la începutul sezonului 2020-2021, a dezvăluit cum a ajuns să fie demis de la echipă.

Tehnicianul susţine că nu se aştepta să fie dat afară de la echipa din Giuleşti la finalul lunii octombrie a anului 2020. Iencsi a rămas mirat de decizia luată de oficialii clubului, având în vedere că a avut doar trei săptămâni la dispoziţie pentru a pregăti echipa înainte de începerea campionatului din Liga a 2-a.

Antrenorul consideră că a avut rezultate destul de bune la Rapid, având în vedere faptul că a format lotul din mers, iar condiţiile au fost destul de dificile.

Am fost demis, nu m-așteptam. Noi am avut la dispoziție trei săptămâni de lucru pentru pregătire. Vreau să le mulțumesc celor care au vorbit frumos despre mine, dar am văzut că unii au făcut și o analiză greșită.

Repet, am avut trei săptămâni de pregătire, timp în care au plecat mulți jucători. Eu am alergat după jucători, am vrut să-i aduc. Am vorbit cu Marius Constantin, cu Tamaș, mă gândeam la Săpunaru. Frații Herea, la fel, i-am vrut la Rapid, dar n-au putut veni. Au venit jucători treptat. 

Citeşte şi Gigi Becali, amăgit de Florin Tănase la prelungirea contractului! ,,Nu mă încălzeşte lucrul ăsta pe mine”

Am auzit că s-a spus că Rapid n-are lot bun. Era cel mai bun lot pentru mine, pentru că erau jucătorii pe care eu i-am vrut. Au fost jucători care au venit în timpul campionatului, Dandea, Nastos, echipa suferea din punct de vedere al omogenității.”, a declarat Adrian Iencsi pentru Digisport.

Adrian Iencsi a mărturisit că promovarea în Liga 1era obiectivul său principal trecut în contractul pe care l-a semnat cu gruparea din Giuleşti.

Eu n-am promis niciodată că vom promova, dar cu jucătorii doar despre asta vorbeam. Știam că suporterii se vor supăra că eu ziceam că nu garantez pentru promovare. Dar eu aveam obiectiv în contract promovarea.

Am văzut că s-au scris multe, s-au spus multe, dar am văzut un singur articol foarte bun, făcut chiar de un coleg de-ai tăi, Andru Nenciu îl cheamă.”, a mai precizat antrenorul.

După ce a plecat Iencsi de la Rapid, echipa a ajuns pe locurile de play off din Liga a 2-a. Pe poziţia a treia se află în acest moment echipa patronată de Victor Angelescu, cu 26 de puncte adunate în 14 jocuri disputate până acum.

Citeşte şi Singura salvare a lui Dinamo! ,,Negoiţă să ia clubul de la nemernicul de Cortacero şi să-l dea fanilor din DDB”

realitateademitereadrian iencsiliga 2rapid bucurestipromovare
profimedia-0615507503

EURO 2020 | Olanda și Ucraina, debut cu cinci goluri la turneul final! Cum arată clasamentul grupei C

florin-tanase

Florin Tănase și-a făcut iubita fericită! Unde a cerut-o în căsătorie căpitanul FCSB-ului