Cum a încercat CFR Cluj să evite cazurile de coronavirus! Ce au semnat băieții lui Dan Petrescu înainte de startul sezonului

Articol de Realitatea Sportivă null - Publicat joi, 24 septembrie 2020, ora 15:45,
cfr-cluj-europa-league

CFR Cluj a făcut tot posibilul să nu se confrunte cu o situație similară celei prin care trece acum FCSB și a apelat la măsuri drastice în cazul în care vreun jucător se va infecta.  

În urma testării efectuate înaintea partidei din această seară de pe terenul celor de la Djugardens, clujenii au primit o veste extraordinară! Toate rezultatele au ieșit negative, astfel că Dan Petrescu se va putea baza pe toți jucătorii trecuți pe lista UEFA, inclusiv pe Ciprian Deac și Alexandru Chipciu care au revenit după accidentări.

Conducerea echipei din „Gruia” se pare că a recurs la măsuri severe pentru ca niciun jucător să nu fie depistat pozitiv. Înainte de startul sezonului, clubul clujean a avut o ședință cu staff-ul echipei și cu jucătorii prin care au convenit ca în cazul unor eventuale infectări, cei depistați pozitiv să fie amendați cu până la 25-50 % din salariul lunar, dacă vor fi neglijenți cu sănătatea lor.

Clujenii au vrut să evite odată cu această hotărâre, o eventuală infectare în masă, așa cum s-a întâmplat la echipa lui Dan Petrescu la finalul sezonului trecut, Mai ales că acum au și exemplu celor de la FCSB, unde nu mai puțin de 15 jucători au fost depistați pozitiv cu coronavirus.

CFR Cluj joacă în această seară de la ora 20:00 pe terenul suedezilor de la Djugardens, meci care are loc în turul trei preliminar al Europa League. Dacă vor reuși să se califice,  fotbaliștii lui Dan Petrescu vor da piept în play-off-ul competiției cu învingătoarea din duelul KuPS Kuopio (Finlanda) / Suduva (Lituania).

Citește și EXCLUSIV | Omul care a răpus-o pe Liberec avertizează: “Va fi o echipă făcută în pripă”

cfr clujrealitateadan petrescuprotocol semnatamenziEuropa Leaguecoronavirus
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”