Cum a trăit Șumudică ziua „rușinii europene”: „Îmi tăiasem unghiile de trei zile”. Comparația inedită făcută

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat vineri, 30 iulie 2021, ora 23:46,
Marius Șumudică, sursa foto: YouTube @CFR 1907 Official
Marius Șumudică, sursa foto: YouTube @CFR 1907 Official

CFR a rămas singura echipă românească angrenată în competițiile europene, iar Marius Șumudică a comentat cum a trăit ziua de joi a celorlate reprezentante ale României.

În respectiva zi, FCSB a fost eliminată de kazahii de la Shakhter Karagandy, Sepsi nu a reușit să treacă de Spartak Trnava, ambele la lovituri de departajare în timp ce CSU Craiova a ieșit din Europa, nefiind în stare să marcheze cu albanezii de la KF Laci. Astfel, restul formațiilor românești au ieșit din cupele europene încă din al doilea tur preliminar, cel în care au intrat în competiție, din Conference League.

ȘAHTIOR KARAGANDY – FCSB, FOTO: SPORT.RO

În acest context, antrenorul clujenilor a făcut o paralelă între parcursul echipelor din România în Europa și Jocurile Olimpice, care se desfășoară în aceste zile la Tokyo. Momentan, CFR Cluj a atins doar podiumul, respectiv grupele Conference League, dar țintește medalia de argint sau de aur, adică grupele Europa League sau UEFA Champions League.

”Chiar mi-a părut rău de Sepsi, au avut ghinion și au întâlnit și un adversar destul de puternic dacă îi comparăm cu cei din Kazahstan sau Albania.

CSU Craiova, sursa foto: Facebook

Stăteam în pat cu picioarele desfăcute, n-am stat cu ele unul peste altul și îmi tăiasem unghiile de trei zile. Nu le-am tăiat în ziua meciului ca să nu meargă bine.

E ca la Jocurile Olimpice, când stai și aștepți medalie… De unde aștepți? Sunt 2-3 sporturi de unde aștepți medalie… Noi suntem echipa care am rămas în cursă pentru medalie, în ghilimele. Ne-am asigurat bronzul, sperăm să ne ducem spre argint sau spre aur”, a declarat Marius Șumudică, la o conferința de presă, potrivit Sport.ro.

CFR Cluj

CFR Cluj a trecut de Lincoln, din Gibraltar, cu 4-1 la general, și va juca în turul trei din Liga Campionilor în compania elvețienilor de la Young Boys Berna. Totuși, campioana României și-a asigurat prezența în grupele Conference League.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | ŞUMUDICĂ SUFLĂ ŞI ÎN IAURT! „MĂ AŞTEPT LA UN MECI FOARTE GREU!”

conference leaguesumudicarealitateacfr clujJocurile Olimpicesepsi