Cum comentează Adi Mutu implicarea patronilor din Liga 1: ,,Am trăit-o şi eu”

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 26 noiembrie 2021, ora 13:06,
ADRIAN MUTU
ADRIAN MUTU

Adrian Mutu a fost antrenorul celor de la FC U Craiova 1948 în începutul acesti sezon de Liga 1, însă rezultatele nu au fost de partea sa şi a plecat din Bănie, acum aflându-se în negocieri cu Kisvarda, din Ungaria.

,,Briliantul” a vorbit acum despre implicarea patronilor din Liga 1 în viaţa echipelor pe care finaţează. Acesta spune că nu este confortabil să trăiască astfel de momente în vestiarul unei echipe, ca patronul să ia anumite decizii care nu fac cinste fotbalului.

Citeşte şi EXCLUSIV | ANAMARIA PRODAN ARUNCĂ TOTUL ÎN AER: ,,NU EXISTĂ NICIUN INTERES DE LA ARSENAL PENTRU IANIS STOICA”

,,Am trăit-o și eu la Craiova. (n.r. Adrian Mititelu Jr.) a intrat să spună de prime, nu să dea indicații, înainte de anumite meciuri. Uneori, după meciuri, mai intră patronii, nervoși. Am trăit asta. Să intre la pauză nu mi s-a întâmplat, sper să nu se întâmple, nu știu ce aș face. Înainte de meci intră doar să vorbească de bani, acum depinde și cât te deranjează. Nu e confortabil pentru un antrenor să-ți intre patronul la pauză în vestiar. Mă întreb dacă mai e un patron normal în lumea asta?!

Am comunicat cu Seniorul (n.r. – Adrian Mititelu Sr.), dar nu-l văd genul de om care să dea indicații tactice. Le sugerează în mod inteligent, depinde de tine cum știi să gestionezi acest lucru.”, a declarat Adi Mutu, pentru Digisport.

Citeşte şi EXCLUSIV | ANAMARIA PRODAN, AVERTISMENT PENTRU PATRONII DIN LIGA 1: „OR SĂ PLĂTEASCĂ PÂNĂ ÎI USTURĂ TOATE ORGANELE!”

realitatealiga 1fc u craiovaadrian mutu