EXCLUSIV | Anamaria Prodan aruncă totul în aer: ,,Nu există niciun interes de la Arsenal pentru Ianis Stoica”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 26 noiembrie 2021, ora 12:52,
Ianis Stoica
Ianis Stoica

După ce Gigi Becali a anunţat că are o ofertă pe masă de 7,5 milioane de euro, de la Arsenal, pentru Ianis Stoica, Anamaria Prodan, agentul jucătorului, dezminte aceste informaţii.

Impresarul jucătorului anunţă că nu este vorba despre niciun interes pentru Ianis Stoica din partea celor de la Arsenal. Mai mult, impresara este de părere că fotbalul românesc se face de râs prin asemenea declaraţii şi ieşiri în spaţiul public.

,,Nu poţi să-ţi baţi joc de munca unui om. Poţi să te numeşti oricum. Dacă eu o să zic că nu mă interesează că ălă e cu Becali, Sârbu, că zic, ,,Nu mă interesează, eu îl iau”, trebuie să mă cer afară din fotbal. De-a lungul anilor aţi înţeles cu ce specimene avem de-aface. La mine câinii latră, ursul merge. De asta nu au putut niciodată să mă doboare, pentru că am fost mândră de ce am făcut. Poate să îi ia şi pe Reghecampf, poate să facă orice pe pământul ăsta, nu e problema mea.

Citeşte şi EXCLUSIV | ATAC FURIBUND AL ANAMARIEI PRODAN LA ADRESA FAMILIEI BECALI: ,,UNII IES ÎN EVIDENŢĂ PRIN PUŞCĂRIE, ALŢII PRIN CIRCĂRIE!”

Aştept să-l ia pe Ianis, să-l ducă la Arsenal, oriunde, pentru că aşa se cerne sita. Aşa vedem dacă avem jucători cu ceea ce trebuie să aibă în pantaloni un bărbat. Pentru mine, cine a plecat la drum cu mine, a plecat. Dacă pleacă pe parcurs, plăteşte, e simplu. De ce să mă enervez? Când ajuţi familia unui jucător din totdeauna şi au astfel de idei şi se lasă influenţaţi, e ok, înseamnă că au foarte mulţi bani să plătească un contract pe care îl denunţă.

Contractul lui Ianis pentru aceşti mari impresari care dau târcoale, este înscris la Federaţia din Anglia, pot să-l verifice. Dacă sunt inteligenţi să-l scoată din acest contract, nu e niciun fel de problemă. Ianis dacă are atât de mulţi bani, poate să plătească, 2-5 manageri, cu câţi vrea să semneze. Nu mai stăm să pupăm pe nimeni pe frunte. Eu lucrez pentru jucătorii mei. Nu vor să rămână, plătesc şi s-a terminat. Eu doar o să râd de aceşti măscărici care anunţă tot felul de aberaţii.

Nu este niciun interes la Arsenal pentru Ianis, dar absolut niciunul. Mi se pare că ne facem de râs din toate punctele de vedere. Şi ca patron, ca mentalitate, când anunţi astfel de lucruri că tu discuţi cu Arsenal. Dacă Ianis e înregistrat în Anglia, îl ştie toată lumea, înseamnă că am o legătură. O să demonstrăm cine suntem noi, cei din Spokes Management.”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Realitatea Sportivă.

Citeşte şi EXCLUSIV | ANAMARIA PRODAN, AVERTISMENT PENTRU PATRONII DIN LIGA 1: „OR SĂ PLĂTEASCĂ PÂNĂ ÎI USTURĂ TOATE ORGANELE!”

Ianis Stoicafcsbrealitateaanamaria prodangigi becaliligaarsenal