Cum e văzută o fuziune între CS ,,U” ŞI FC ,,U” Craiova 1948 după ultimele evenimente din Bănie: ,,Nu e imposibil”

Articol de Mihai Cristian - Publicat marți, 07 decembrie 2021, ora 16:17,
FC U Craiova vs CS U Craiova/Sursa foto: Răzvan Păsărică/Sport Pictures
FC U Craiova vs CS U Craiova/Sursa foto: Răzvan Păsărică/Sport Pictures

Adrian Mititelu Jr. a declarat că împreună cu familia a decis să vândă echipa de fotbal FC U Craiova 1948, după ce fanii olteni şi-au exprimat nemulţumirile în urma înfrângerii din campionat cu FC Voluntari, scor 0-2.

O variantă luată în calcul de oamenii din fotbalul românesc este şi cea a unei fuziuni între FC U Craiova 1948 şi CS U Craiova, echipă finanţată de Mihai Rotaru în acest moment.

Citește și PELUZA SUD ’97 REACȚIONEAZĂ LA ANUNȚUL LUI MITITELU JR.: „DECÂT SĂ FIE PATRON LA CRAIOVA, MAI BINE SE DESFIINȚEAZĂ ECHIPA”

Pavel Badea, preşedinte la CS U Craiova, a vorbit despre posibilitatea ca cele două echipe din Bănie să fuzioneze. Acesta spune că un astfel de scenariu nu ar fi imposibil, însă este foarte puţin probabil să se realizeze în acest moment.

,,Nu mă interesează prea mult acest subiect. Le dorim multă baftă să traverseze momentul greu prin care trec.

Foarte puțin probabil, dar nu imposibil!

Eu cred că e un lucru bun să ai două echipe în Craiova. Fotbalul craiovean are nevoie de două echipe. Chiar e loc și de a treia echipă! Concurența naște performanță. Pentru noi, prezența unei alte echipe e un stimul și ne dă o dorință de a face performanță mai mare și de a arăta că suntem mai buni, mai competitivi, mai perseverenți.”, a declarat Pavel Badea, pentru Fanatik.

Citeşte şi EXCLUSIV | SITUAŢIA DE LA FC U CRAIOVA 1948, COMENTATĂ DIN EXTERIOR: ,,A FOST JIGNITĂ ÎNTREAGA FAMILIE! NU E CONFORTABIL”

pavel badealiga 1realitateafc u craiovafuziunecs u craiova