SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Cum e văzută varianta Mircea Lucescu pentru meciurile de baraj: ,,Nici n-ar mai conta dacă ar rata calificarea”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 14 octombrie 2021, ora 22:42,
Mircea Lucescu/Sursa foto: Profimedia Images
Mircea Lucescu/Sursa foto: Profimedia Images

Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea de la naţionala României, începând cu finalul campaniei de calificare la Campionatul Mondial din 2022. Acesta a făcut anunţul după meciul cu Armenia de la Bucureşti, scor 1-0.

Antrenorul şi-a exprimat dorinţa de a pregăti o echipă de club, unde ar putea avea activitate zilnică, nu periodică ca la prima reprezentativă. Printre înlocuitorii săi la echipa naţională se numără antrenori ca Gică Hagi, Laszlo Boloni, Cosmin Olăroiu, Dan Petrescu sau Adrian Mutu.

CITEȘTE ȘI CINE VA FI NAȘUL COPILULUI LUI LAURENȚIU REGHECAMPF: „VA FI UN BOTEZ SUPERB, CU INVITAȚI DE SEAMĂ!”

Ioan Ovidiu Sabău, fost mare internaţional, a vorbit despre posibilitatea ca pe banca echipei naţionale, în cazul unei calificări la baraj, să stea pe bancă Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev. Sabău spune că această variantă ar fi una extraordinară.

,,Ar fi ceva deosebit. Dacă s-ar putea realiza lucrul acesta, ar fi extraordinar pentru tot ce înseamnă fotbalul românesc. Chiar dacă ar rata calificarea, n-ar mai conta. Ar scoate maxim. Depinde și ce adversari vom întâlni, pot fi adversari mult mai valoroși și atunci e clar.”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, pentru Digisport.

Citeşte şi PATRONUL DIN LIGA 1 CARE L-AR ADUCE LA ECHIPĂ PE MIREL RĂDOI: ,,AŞ FACE TOATE DEMERSURILE POSIBILE”

realitateamircea lucescumirel rădoiromaniaioan ovidiu sabau