Cum este văzută revenirea celor de la FC U Craiova în Liga 1: „Probabil, obiectivul este salvarea de la retrogradare!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat luni, 12 iulie 2021, ora 22:47,
Fani FC U, sursa foto- FC U Craiova/Facebook
Fani FC U, sursa foto- FC U Craiova/Facebook

FC U Craiova 1948 a reușit să revină cu echipa sa pe prima scenă a fotbalului românesc după 10 ani de pauză!

Oltenii sunt gata de startul noului sezon, unde vor juca în partida de debut contra campionei României din ultimele patru sezoane, CFR Cluj. Cu un antrenor nou și cu o mulțime de schimbări în cadrul lotului, FC U Craiova speră să facă o figură cât mai frumoasă în noua ediție de campionat, iar pentru asta, „leii” i-au pus la dispoziție toate condițiile de pregătire lui Adrian Mutu.

Cu toate acestea, fostul arbitru român, Marius Avram, consideră că echipei conduse de Adrian Mititelu îi va fi foarte greu să se claseze pe unul dintre primele locuri în Liga 1, încă din primul sezon. Avram a mărturisit că principalul obiectiv al celor de la FC U Craiova este salvarea de la retrogradare și este de părere că așteptările prea mari după venirea lui Adrian Mutu nu au făcut altceva decât să agite apele în tabăra „alb-albaștrilor”.

„Poate de acolo pleacă și tensiunile, de la faptul că s-au promis anumite lucruri și nu se respectă. Probabil, obiectivul este salvarea de la retrogradare. Trecerea către play-off se face treptat, așa cum a fost și la Sepsi, în timp ce Craiova abia a intrat în Liga 1.

Vedem jucători aduși din străinătate, asta e clar strategia lor, să nu aducă jucători din țară.  Probabil, au o rețea de impresari. Craiova, în general, ne-a obișnuit în ultimii ani, după Revoluție, cu o școală de fotbal foarte bună, cu jucători promovați în prima ligă”, a spus Marius Avram, potrivit ProSport.

Citește și ADRIAN MUTU, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE S-A ZVONIT CĂ S-AR FI CERTAT CU MITITELU: „ATÂT AM DE SPUS!”

marius avramliga 1realitateaadrian mutufc u craiovadeclaratii