Cum îi fentează Dorin Șerdean pe oficialii de la Dinamo: întâlnire de gradul 0 cu Pablo Cortacero – dovada unor negocieri dubioase

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat duminică, 28 august 2022, ora 17:08,
Dorin Șerdean a fost surprins pe aeroport, în drum spre Spania, unde, potrivit surselor realitateasportiva.net, s-ar fi întâlnit cu Pablo Cortacero
Dorin Șerdean a fost surprins pe aeroport, în drum spre Spania, unde, potrivit surselor realitateasportiva.net, s-ar fi întâlnit cu Pablo Cortacero

Dinamo își caută un investitor, iar speranțele suporterilor au devenit mai mari în ultima vreme, odată cu intensificarea discuțiilor cu grupul de afaceriști din care face parte și Mohammad Murad.

Mohammad Murad vrea să ia pachetulul majoritar de acțiuni de la Dorin Șerdean

Omul de afaceri libanez a confirmat deja că este pregătit să se implice la clubul din Ștefan cel Mare și a spus că singurul impediment în acest moment este Dorin Șerdean, de la care trebuie preluat pachetul majoritar de acțiuni.

Șerdean ar avea, însă, un alt plan și, pentru punerea sa în aplicare, complotează cu spaniolul Pablo Cortacero.

Vineri, Dinamo trebuia să primească de la Dorin Șerdean un draft de contract pentru cedarea pachetului majoritar de acțiuni. Vlad Iacob, administratorul special al clubului, n-a primit, însă, niciun răspuns concret!

În schimb, Șerdean a fost surprins pe aeroport, în drum spre Spania, unde, potrivit surselor realitateasportiva.net, s-ar fi întâlnit cu Pablo Cortacero.

Cum îi fentează Șerdean pe oficialii de la Dinamo

Șerdean cere 550.000 de euro în schimbul acțiunilor, bani pe care Cortacero susține că i-a investit în Ștefan cel Mare în vara lui 2020 și pe care vrea să-i recupereze acum prin intermediul partenerului său.

Vineri însă, când Șerdean trebuia să le ofere un răspuns „câinilor” și când fanii așteptau ca acțiunile să fie vândute, omul de afaceri din Alba Iulia a transmis că are alte probleme de rezolvat și că va reveni cu un răspuns săptămâna viitoare, luni sau marți.

De fapt, așa cum se poate vedea în pozele care au ajuns în exclusivitate în posesia redacției noastre, a luat avionul către Spania, pentru regândirea strategiei și renegocierea pachetului de acțiuni. Acesta ar urma să se întoarcă în țară cu documente care să prezinte alte cifre ale împrumuturilor pentru club.

Potrivit surselor noastre, Șerdean urmărește să facă o înțelegere cu spaniolii, să fabrice documente potrivit cărora ar fi investit mai mulți bani și, astfel, să ceară o sumă mai mare pe acțiuni.

În plus, potrivit surselor noastre, Cornel Țălnar negociază vânzarea pachetului de acțiuni către Clanul Sportivilor.