Cum văd jucătorii CFR-ului plecarea lui Dan Petrescu la națională: „Nu vrea să vorbească despre asta!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 04 decembrie 2021, ora 20:00,
Dan Petrescu
Dan Petrescu

Antrenorul campioanei României este alesul celor de la FRF pentru funcția de selecționer, iar șefii de la Casa Fotbalului au mers zilele trecute la Cluj pentru a discuta personal cu acesta despre acest subiect!

Răzvan Burleanu a fost refuzat rând pe rând de Gică Hagi și Răzvan Lucescu, iar acum forțează plecarea lui Dan Petrescu de la CFR. Deși cei din Federație i-au propus o colaborare, „Bursucul” nu a dat încă un răspuns, dar i-a asigurat pe aceștia că vor afla aproape de finalul acestei luni ce decizie finală va lua.

Jucătorii ardelenilor pare că s-ar bucura și ei pentru această mutare, iar Mateo Susic a mărturisit că este foarte bine pentru tehnician dacă are o asemenea oportunitate. Totodată, bosniacul a dezvăluit că Petrescu nu dorește să discute cu elevii săi despre acest subiect și le-a transmis acestora să rămână la fel de concentrați și de acum înainte.

„A fost un meci foarte greu, Chindia este o echipă care joacă foarte bine în apărare, este o echipă foarte agresivă. Am câştigat, am luat cele trei puncte şi asta e cel mai important în acest meci. Am reuşit, am marcat în prima repriză, dacă marcam şi de 2-0 era mult mai uşor pentru noi.

(n.r. despre oferta lui Dan Petrescu din partea FRF) E bine pentru el dacă are această ofertă. N-am vorbit cu el despre acest subiect, nu vrea să vorbească despre acest detaliu, rămânem aşa cum suntem şi vom vedea în continuare ce se va întâmpla” , a spus Mateo Susic, după meciul cu Chindia.

Citește și AȘTEPTAT LA NAȚIONALA ROMÂNIEI, DAN PETRESCU ARE UN MESAJ CLAR PENTRU FRF: „MĂ ȚIN DE CUVÂNT!”

mateo susiccfrdan petresculiga 1realitateadeclaratii