SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Cuvinte mari pentru Ronaldo Deaconu: „A la Gică Hagi! Mirel Rădoi ar trebui să-l aibă în vizor”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat sâmbătă, 16 octombrie 2021, ora 09:17,
Ronaldo Deaconu
Ronaldo Deaconu

Ronaldo Deaconu a fost one-man-show în disputa cu Dinamo. Supergolurile sale au adus victoria celor de la Gaz Metan Mediaș.

Mijlocașul de 24 de ani a ieșit la rampă spre finalul primei reprize, atunci când a prins două șuturi absolut senzaționale, care merită reluări din toate unghiurile posibile, de mare distanță. Cele două execuții au marcat și primele două reușite ale ”decarului” ardelenilor în acest sezon de Liga 1.

Prestația incredibilă a lui Ronaldo Deaconu i-a impresionat și pe Gabi Balint și Ionel Dănciulescu. Cei doi foști mari fotbaliști au avut aceeași părere: Mirel Rădoi trebuie să-l aibă în vizor pentru următoarea acțiune a echipei naționale.

CITEȘTE ȘI –>> CINE VA FI NAȘUL COPILULUI LUI LAURENȚIU REGHECAMPF: „VA FI UN BOTEZ SUPERB, CU INVITAȚI DE SEAMĂ!”

”A venit acest gol incredibil. Uită-te cum se duce mingea, nu se învârte. A la Gică Hagi! Biomecanica de lovire a mingii a fost perfectă. Și al doilea gol a fost perfect. Superb!

E un jucător de observat! Mirel Rădoi ar trebui să-l aibă în vizor. E un decar de luat în seamă. Clar, trebuie să joace așa în continuare”, a declarat Balint, pentru Digi Sport.

gabi-balint

Iar Ionel Dănciulescu nu l-a contrazis: ”Dacă va continua să joace așa, cu siguranță va fi la echipa națională. Dacă va juca așa cum a făcut-o azi, probabil va fi convocat. E un jucător tehnic, de ultimă pasă, am văzut ce a reușit și în această seară. Stă bine și din punct de vedere fizic”.

CITEȘTE ȘI –>> RONALDO DEACONU, DUPĂ CE A FĂCUT INSTRUCȚIE CU DINAMO: „AM BONUS LA FIECARE GOL ȘI ASSIST. PRIMĂ DUBLĂ AZI”

Ronaldo Deaconuionel danciulescugabi balintgolurirealitateagaz metan