Daniel Oprița, nemulțumit de jucătorii săi: „Trebuie să se obișnuiască cu ritmul partidelor”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat miercuri, 04 august 2021, ora 23:28,
DANIEL OPRIȚA
DANIEL OPRIȚA

Steaua a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Csikszereda, în ultima partidă a etapei I a Ligii a II-a.

Antrenorul nou-promovatei în Liga a 2-a, Daniel Oprița, a declarat că impactul cu al doilea eșalon fotbalistic a fost dur, prentru Chipirliu și ceilalți jucători de la Steaua.

Este început de campionat, jucătorii trebuie să se obișnuiască cu Liga 2. Mulți au luat-o de jos, trebuie să se obișnuiască cu ritmul partidelor. Vreau să le mulțumesc suporterilor pentru că au fost alături de noi, chiar și în momentele grele.

Csikszereda este o echipă matură, au avut și ei ocazii, dar norocul a fost de partea noastră. Un egal cred că ar fi fost echitabil. Sunt mulțumit de atitudinea noastră, astăzi am câștigat prin dăruire și prin suportul fanilor. Puteau să vină mai mulți suporteri, dar mulți sunt plecați la mare în această perioadă de concedii„, a spus Daniel Oprița, după meciul cu Csikszereda.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Bogdan Chipirliu (29 de ani), în minutul 79. Tot el a marcat și primul gol pe noua arenă din Ghencea, la amicalul Steaua – OFK Belgrad, scor 6-0.

Citește și STEAUA – CSIKSZEREDA. ECHIPA LUI OPRIȚA A CÂȘTIGAT PRIMUL MECI OFICIAL, DISPUTAT PE GHENCEA

 

 

daniel opritafotbalmesajsteauarealitateamiercurea ciuc