Daniel Paraschiv, reacție savuroasă după lipsa recentă de goluri: „Și Haaland a avut la Borussia Dortmund o perioadă de 10 meciuri fără gol!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat duminică, 29 ianuarie 2023, ora 10:26,
Daniel Paraschiv / Foto: captură Digi Sport
Daniel Paraschiv / Foto: captură Digi Sport

Hermannstadt a fost răpusă de CSU Craiova (0-2), bifând astfel un nou rezultat negativ. Daniel Paraschiv, atacantul revelație al sibienilor, nu a mai marcat.

La finalul partidei, Paraschiv a oferit o primă reacție, unde a comentat și lipsa recentă a golurilor sale. Iată ce a spus vârful de 23 de ani.

„Și Haaland a avut la Borussia Dortmund o perioadă de 10 meciuri fără gol!”

„Nu îmi doresc momentan să plec, ci să continui să marchez, pentru că am o perioadă de câteva meciuri în care nu am mai înscris. Până la urmă, atacanții se remarcă prin goluri. Încerc să înscriu cât mai des, ulterior vor veni oferte bune pentru mine și pentru club.

În cariera unui fotbalist sunt perioade și perioade, și Erling Haaland a avut la Borussia Dortmund o perioadă de 10 meciuri fără gol. Bine, păstrând proporțiile.

Cu siguranță voi mai marca, sunt conștient că am anumite calități. Pot face față la nivelul Ligii 1 și dacă țintesc mai sus nu mă pot mulțumi doar cu statutul de titular la Hermannstadt”, a declarat Paraschiv, pentru OrangeSport.

daniel paraschivHermannstadt