Daniel Prodan ar fi împlinit azi 51 de ani! Mesajul emoționant transmis de Gică Popescu

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat joi, 23 martie 2023, ora 19:41,
Daniel Prodan
Daniel Prodan

Fostul fundaș al naționalei României Daniel Prodan ar fi împlinit, azi, 51 de ani, dacă nu murea din cauza unui infarct pe 16 noiembrie 2016.

Al șaptelea an în care nu-l pot suna pe Didi să-i urez ‘La mulți ani!’…”, este regretul lui Gică Popescu

Daniel Prodan, care adunase 54 de meciuri la naționala României, pentru care a marcat un gol, s-a stins din viață la doar 44 de ani și 8 luni. Niciunul dintre foștii colegi nu l-a uitat, cu atât mai puțin Gică Popescu.

Au jucat împreună la națională timp de 8 ani, înclusiv la Campionatul Mondial din 1994, când România a ajuns în sferturi. Dacă în meciurile din grupă Prodan a fost folosit fundaș stânga, în optimi și sferturi a fost mutat în centrul apărării.

Popescu și Prodan au fost integraliști în toate cele cinci partide, iar actualul președinte al Farului Constanța regretă că nu mai poate să-i facă urări fostului lui coleg.

Al șaptelea an în care nu-l pot suna pe Didi să-i urez ‘La mulți ani!’… E greu să pierzi atât de neașteptat un asemenea coleg și prieten, însă mereu o să mi-l aduc aminte ca în această poză, sărind de bucurie.

Sper că zâmbește și acum, de acolo de sus, când vede că oamenii care l-au avut alături nu l-au uitat.

Cum am spus-o și atunci, când Didi a plecat dintre noi, Generația de Aur joacă în minus, dar joacă pentru el. #DidiProdan51”, a scris Gică Popescu.

Prodan jucat 121 de meciuri penru Steaua între 1992 și 1996, după care s-a transferat la Atletico Madrid.

gheorghe popescudaniel prodan