Clipe cumplite pentru un fotbalist! S-a prăbuşit pe teren chiar în timpul antrenamentului

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 25 noiembrie 2021, ora 19:49,
Sursa foto: Profimedia Images
Sursa foto: Profimedia Images

Un fotbalist a fost transportat de urgenţă la spital, după ce s-a prăbuşit la antrenamentul propriei echipe, după cum a anuţat chiar clubul.

Charlie Wyke, fotbalistul celor de la Wigan Atheltic, a primit îngrijiri medicale, în primă fază, de la staff-ul medical al echipei engleze, după care a ajuns să fie transportat la spital pentru a i se asigura toate condiţiile.

Citeşte şi DRAMA UNUI CUNOSCUT SPORTIV DE LA DINAMO: ,,MI-AM URÂT CORPUL! COPILĂRIA MEA A FOST O TRAUMĂ URIAŞĂ”

Acum, după acest şoc, fotbalistul este stabil şi comunică normal cu familia, angajaţii spitalui, dar şi cu staff-ul medical al clubului englez, aflat în acest moment în Liga a 3-a.

,,Prioritatea absolută a tuturor celor care au legătură cu Wigan este sănătatea lui Charlie şi susţinerea sa şi a familiei sale. Apreciem eforturile angajaţilor din sistemul sanitar, care au avut o reacţie excelentă şi au grijă de Charlie în colaborare cu echipa noastră medicală. Cerem politicos să i se respecte intimitatea lui Charlie. La momentul potrivit vom oferi alte detalii pentru suporterii noştri.”, a declarat Mal Brannigan, oficialul clubului Wigan.

Citeşte şi AMINTIRI CU MARADONA: „UNU LA UNU TE FĂCEA ZDRENȚE! CEL MAI MARE FOTBALIST AL TUTUROR TIMPURILOR”

charlie wykewiganclipe cumpliteangliatransportat de urgentarealitatea