Dănuț Lupu, săgeți către Bonetti: „De 5 ani nu mai antrenează pe nimeni. Doar DDB putea să-l pună”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat miercuri, 14 iulie 2021, ora 22:55,
Dănuț Lupu
Dănuț Lupu

Dinamo are în sfârșit antrenor după despărțirea de Dușan Uhrin Jr., dar lucrurile nu sunt deloc liniștite. Dario Bonetti e deja contestat.

Pus în funcție în urma plecării antrenorului ceh, Bonetti a început să fie criticat de oamenii din fotbalul românesc. Dănuț Lupu i-a reproșat faptul că nu a mai antrenat pe nimeni în ultimii cinci ani și este sceptic cu privire la mandatul său pe banca ”alb-roșilor”.

De asemenea, fostul mare mijlocaș nu a fost reținut nici față de suporterii-acționari din programul DDB, pe care îi acuză de numirea antrenorului italian, dar și despre felul în care aceștia au gestionat problema salariilor în lotul echipei.

Dario Bonetti, sursa foto: Dinamo/Facebook

”Nu au găsit un dinamovist antrenor? Ai adus unul care de 5 ani nu mai antrenează pe nimeni. A făcut minunea de la Liberec…și eu făceam minuni acum vreo 15 ani! Doar DDB putea să-l pună pe Bonetti, dar dacă ne vor bate toți cu 3-0 sau 4-0 nu ne facem de rușine?

Doi jucători au fost plătiți la zi, unul pentru că era de echipă națională, iar celălalt printr-o conjunctură, dar echipa asta nu a stat în doi jucători. Tu, DDB, ai băgat în insolvență și ți-ai bătut joc de 20 de familii. Când au vrut să-și ia banii după ce s-au chinuit atât, ai băgat clubul în insolvență.

I-au prelungit contractul lui Fabbrini pentru că sperau să-l vândă, să ia niște bani. Dar dacă vă uitați câte pase decisive a dat …mă doare genunchiul dar eu dădeam mai multe. Nu cred că Sorescu se duce la FCSB, dar nici vorbă să stea la Dinamo pe 2-3 mii de euro”, a fost declarația în termeni duri a lui Dănuț Lupu, conform Digi Sport.

Ultima formație pe care Dario Bonetti a antrenat-o a fost ASA Târgu Mureș, în 2016. Totuși, acesta a câștigat Cupa și Supercupa României în 2012 cu Dinamo și a strâns în total 41 de meciuri în cele două mandate de pe banca ”câinilor”.

CITEȘTE ȘI –>> DARIO BONETTI, VARIANTĂ DE CRIZĂ: „CEA MAI IEFTINĂ SOLUȚIE. CINE SE GÂNDEȘTE LA LINIȘTE SE ÎNȘALĂ”

danut lupurealitateaddbdario bonettidinamo