Dario Bonetti, înaintea primului joc de la revenirea la Dinamo: „Fizic, nu suntem pregătiţi!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat luni, 19 iulie 2021, ora 20:34,
Dario Bonetti, Dinamo
Dario Bonetti, Dinamo

Tehnicianul italian va juca primul meci de la revenirea pe banca „câinilor”, în această seară, de la ora 20:30, contra celor de la FC Voluntari!

Deși nu a mai antrenat pe nimeni de cinci ani, Dario Bonetti este privit cu mare încredere de către dinamoviști. Antrenorul în vârstă de 59 de ani a venit ca o adevărată speranță pentru „alb-roșii”, care au fost lăsați de izbeliște după plecarea lui Dușan Uhrin Jr., cu doar câteva zile înainte de startul Ligii 1.

Acum, Bonetti este gata să le aducă „câinilor” liniștea de care au nevoie, dar mai întâi trebuie să rezolve urgent o problemă din lotul echipei. Italianul a vorbit la începutul duelului cu Voluntari despre ceea ce a găsit la Dinamo și s-a arătat surprins plăcut de tinerii fotbaliști pe care îi are la dispoziție. Cu toate acestea, tehnicianul a mărturisit că marele minus al acestora este pregătirea fizică.

Dinamo – antrenamente, sursa foto: Dinamo/Facebook

”Am descoperit tineri buni, avem tineri valoroşi, însă condiţia fizică este problema. Fizic, nu suntem pregătiţi. Sunt foarte curios, vom avea astăzi răspunsul, să vedem la ce nivel sunt. Atenţia mea este asupra calităţii jucătorilor şi a aspectelor tactice. Fizic vom creşte, dar nu am avut timp până acum.

Anton este 100% în teren. Revine după accidentare, dar are nevoie de o perioadă. A fost o surpriză, încercăm să folosim aceste meciuri pentru a implementa o idee tactică, aşa că avem nevoie de toţi jucătorii” a spus Dario Bonetti, înainte de startul partidei.

Citește și AȘA ARATĂ „NEW DINAMO”! ECHIPA DE START ALEASĂ DE BONETTI PENTRU DUELUL CU FC VOLUNTARI

realitatealiga 1dinamobonettideclaratii