SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Dario Bonetti nici nu vrea să audă de plecarea de la Dinamo! Ce a transmis italianul

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 25 septembrie 2021, ora 09:41,
Dario Bonetti, sursa foto: Dinamo/Facebook
Dario Bonetti, sursa foto: Dinamo/Facebook

Antrenorul italian și-a încheiat al treilea mandat pe banca grupării din Ștefan cel Mare, după doar două luni de la instalare!

Dario Bonetti a fost concediat de conducerea lui Dinamo, imediat după eșecul istoric din derby-ul cu FCSB, scor 0-6. Oficialii formației din Ștefan cel Mare au decis să renunțe la antrenorul în vârstă de 60 de ani, însă Iuliu Mureșan, directorul executiv al clubului, a dezvăluit că italianul nici nu vrea să audă de rezilierea angajamentului și este pregătit să revină la echipă, după vindecarea de COVID-19.

Potrivit informațiilor Fanatik, Bonetti a fost contactat din nou de conducerea lui Dinamo, în vederea rezilierii angajamentului, doar că italianul și-a menținut ferm poziția. Concret, acesta le-a transmis celor din club că nu este de acord cu așa ceva și se va întoarce la echipă imediat după ce va avea un test negativ.

Foto: Facebook Dinamo

Astfel, în momentul de față, Dario Bonetti este trecut în acte ca antrenor principal al „câinilor”, iar oficialii echipei nu pot legitima pe nimeni pe acestă poziție până când nu se va ajunge la un acord cu acesta.

Antrenorul italian a mai fost în alte două mandate pe banca celor de la Dinamo București. Primul contact cu fotbalul din România l-a avut în anul 2009, Bonetti fiind tehnicianul de pe banca „câinilor” în „Miracolul de la Liberec”. Cea de-a doua aventură a italianului la Dinamo a fost în anul 2012, moment în care tehnicianul în vârstă de 59 de ani l-a înlocuit pe Liviu Ciobotariu.

Dario Bonetti a câștigat Cupa, respectiv Supercupa României în anul 2012 cu Dinamo București.

Citește și IULIU MUREȘAN A OFERIT ULTIMELE DETALII DESPRE VENIREA LUI MIRCEA REDNIC LA DINAMO!

realitatealiga 1dario bonettidinamo