Dario Bonetti, primele impresii despre Dinamo: „Poate să fie un proiect care să revitalizeze clubul!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat vineri, 16 iulie 2021, ora 18:19,
Dario Bonetti
Dario Bonetti

Tehnicianul italian a fost prezentat oficial în cursul zilei de astăzi, drept noul antrenor principal al celor de la Dinamo București!

Tehnicianul italian în vârstă de 59 de ani a fost alesul conducerii, după plecarea lui Dușan Uhrin Jr. Rămasă fără antrenor cu doar o săptămână înaintea startului noii ediții de Liga 1, Dinamo a fost nevoită să se reorienteze rapid și să găsească cea mai bună variantă din momentul de față. În cele din urmă, Dario Bonetti, liber de angajament în ultimii cinci ani, a fost văzut salvatorul grupării din Ștefan cel Mare în noul sezon.

După ce a condus deja primele ședințe de pregătire, Bonetti a fost prezentat oficial de „câini”. Italianul a dezvăluit și primele probleme pe care le-a întâmpinat la club și a declarat că jucătorii sunt în urmă cu pregătirea. Totuși, tehnicianul din peninsulă consideră că din toată această împrejurare poate ieși un proiect frumos, bazat pe actualii tineri fotbaliști din lotul echipei.

Dario Bonetti, sursa foto: Dinamo/Facebook

„Sunt la curent cu toate problemele financiare. Jucătorii sunt în urmă cu pregătirea, dar ei sunt tineri și au calitate foarte bună. Poate să fie un proiect care să revitalizeze clubul, mai ales că avem jucători născuți în 2000, 2001, 2002, 2003, 2004. Încerc să cunosc jucătorii și să fac o echipă competitivă, care să fie și pe placul suporterilor. Sunt foarte optimist, dar trebuie însă să fim realiști, avem o săptămână de pregătire”, a spus Dario Bonetti, înaintea meciului cu Voluntari.

Citește și IULIU MUREȘAN ANUNȚĂ NOI INVESTITORI LA DINAMO: „SUNT FOARTE MULȚI DINAMOVIȘTI PRINTRE AFACERIȘTI!”

Antrenorul italian a mai fost în două mandate pe banca celor de la Dinamo București. Primul contact cu fotbalul din România l-a avut în anul 2009, Bonetti fiind tehnicianul de pe banca „câinilor” în „Miracolul de la Liberec”. Cea de-a doua aventură a italianului la Dinamo a fost în anul 2012, moment în care tehnicianul în vârstă de 59 de ani l-a înlocuit pe Liviu Ciobotariu.

Dario Bonetti a câștigat Cupa, respectiv Supercupa României în anul 2012 cu Dinamo București.

Citește și APAR ȘI VEȘTILE BUNE PENTRU DINAMOVIȘTI! UN TITULAR ȘI-A RETRAS MEMORIUL ȘI VA CONTINUA LA ECHIPĂ

realitateadeclaratiidario bonettiliga 1dinamo