SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Darul lui Ilie Năstase pentru Simona Halep: ”Nu puteam să mint”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 16 septembrie 2021, ora 11:30,

În cursul zilei de azi, 15 septembrie, jucătoarea română de tenis Simona Halep (29 de ani) se căsătorește cu iubitul ei, Toni Iuruc (42 de ani).

Evenimentul va avea la clubul Fratelli din Constanța, unde nașul cuplului este acționar. Simona Halep și Toni Iuruc vor face doar cununia civilă, astfel că sportiva nu se va îmbrăca în mireasă.

Ilie Năstase, fost lider ATP, este unul dintre invitaţii de seamă de la cununia civilă a Simonei Halep. Deşi jucătoarea de tenis i-a sugerat lui ,,Nasty” să nu-i aducă cadouri, acesta spune că îşi va face totuşi apariţia cu ceva simbolic.

Citește și VIDEO | SIMONA HALEP A SPUS „DA” PENTRU TOTDEAUNA! IMAGINI DE LA MARELE EVENIMENT

,,Am dat-o de gol pe Simona pentru că am fost întrebat ce fac pe data de 15 septembrie. Eu ştiam ce fac şi nu puteam să mint.

Simona mi-a spus să nu îi duc daruri sau bani. Dar mă duc, totuşi, cu un buchet de flori şi nişte bani. Ceva simbolic, că ea e mai bogată ca mine.”, a declarat Ilie Năstase, pentru Fanatik.

Viitori soţi au părăsit locuinţa sportivei şi se pregătesc acum de cununia civilă, care va avea loc la ora 16:00. Cei doi ar urma să semneze certificatul de căsătorie la malul mării, ceremonia de cununie urmând a fi oficializată de către primarul Constanţei, Vergil Chițac, informează sursa citată.

Nunta va avea loc în 2022, la o dată care va fi stabilită ulterior. Halep va mai juca anul acesta la trei turnee de tenis: Indian Wells, Moscova și Cluj.

Citeşte şi VIDEO | STERE HALEP A VORBIT DESPRE INTERDICŢIILE INVITAŢILOR LA CUNUNIA CIVILĂ A SIMONEI! UNDE VOR SEMNA ACTUL DE CĂSĂTORIE SPORTIVA ŞI TONI IURUC

cununia civilailie năstaserealitateasimona halepToni Iuruc