SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

VIDEO | Stere Halep a vorbit despre interdicţiile invitaţilor la cununia civilă a Simonei! Unde vor semna actul de căsătorie sportiva şi Toni Iuruc

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021, ora 12:28,
STERE ȘI SIMONA HALEP
STERE ȘI SIMONA HALEP

Astăzi, 15 septembrie, jucătoarea română de tenis Simona Halep (29 de ani) se căsătorește cu iubitul ei, Toni Iuruc (42 de ani).

Evenimentul va avea la clubul Fratelli din Constanța, unde nașul cuplului este acționar. Simona Halep și Toni Iuruc vor face doar cununia civilă, astfel că sportiva nu se va îmbrăca în mireasă.

După ce Simona Halep şi Toni Iuruc au plecat de la casa sportivei, tătăl jucătoarei de tenis, Stere Halep, a vorbit despre intedicţiile care au apărut legate de invitaţii la eveniment.
Acesta spune că nu s-a impus nimic nimănui, ci totul va decurge normal, ca la orice petrecere de cununie civilă.

,,Toate sunt minciuni! Suntem foarte transparenți, normali, ca toți oamenii de pe suprafața pământului și atâta tot. Nu avem nimic de ascuns, nu trebuie să facem altceva.”, a declarat Stere Halep.

Viitorii soţi au părăsit locuinţa sportivei şi se pregătesc acum de cununia civilă, care va avea loc la ora 16:00. Cei doi ar urma să semneze certificatul de căsătorie la malul mării, ceremonia de cununie urmând a fi oficializată de către primarul Constanţei, Vergil Chițac, informează Fanatik.

Nunta va avea loc în 2022, la o dată care va fi stabilită ulterior. Halep va mai juca anul acesta la trei turnee de tenis: Indian Wells, Moscova și Cluj.

Citeşte şi VIDEO | TONI IURUC ŞI SIMONA HALEP AU PĂRĂSIT LOCUINŢA SPORTIVEI! LA CE ORĂ ARE LOC CUNUNIA CIVILĂ

Stere Halepcununia civilasimona halepToni Iuruc