Decizia luată de Larisa Iordache înainte să își înceapă aventura la Tokyo: „Durerile sunt greu de suportat”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 21 iulie 2021, ora 23:21,
Sursă foto:  Profimedia
Sursă foto: Profimedia

Sportiva a anunțat că va participa doar în proba de bârnă din cadrul ediției din acest an a Jocurilor Olimpice. 

Hotărârea fusese luată cu câteva zile în urmă din cauza durerilor pe care campioana europeană le resimte la gleznă.

„Mă doare foarte rău glezna. Durerile sunt foarte greu de suportat. Am avut antrenament şi în sala de competiţii, iar bârna pe care vom concura îmi place foarte mult. Sper ca în calificări să am o zi bună, să fiu liniştită când mă voi prezenta în faţa arbitrelor”, a fost reacția Larisei Iordache, comunicată prin intermeidul FR Gimnastică.

Nu doar problemele de ordin fizic îi fac viața grea Larisei înaintea intrării în concurs. Gimnasta a venit cu moralul grav afectat după decesul mamei sale din urmă cu aproximativ o lună. În afara sportivei de 25 de ani, România va mai fi reprezentată în întrecerea feminină de Maria Holbură.

La masculin, șansa noastră la medalii se numește Marian Drăgulescu. Veteranul nostru s-a antrenat în Ariake Gymnasium Centre și s-a declarat mulțumit de nivelul la care se află înaintea intrării în competiție. El transmite că mai are nevoie doar de câteva reglaje înainte de a se prezenta în concurs.

Am două sărituri încă foarte valoroase în acest moment. Mai am de muncit încă două zile pentru a pune la punct ultimele detalii”, a spus Marian Drăgulescu.

El va concura sâmbătă, în timp ce Larisa Iordache și Maria Holbură vor debuta duminică la Tokyo 2020.

CITEȘTE ȘI –>> CLASAMENTUL CARE NE OBLIGĂ LA O PRESTAȚIE PESTE AȘTEPTĂRI LA TOKYO! PE CE LOC ESTE ROMÂNIA ÎN ISTORIA DE 125 DE ANI A JO

larisa iordacherealitateaprobleme medicaleJO tokyomarian dragulescu