SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

VIDEO | Decizia luată de Laurențiu Reghecampf după scandalul de la tineret: „Sunt sigur că și-au învățat lecția”

Articol de George Drafta - Publicat duminică, 17 octombrie 2021, ora 16:48,
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Antrenorul celor de la Universitatea Craiova a anunțat că i-a sancționat pe jucătorii care au fost acuzați că au perturbat atmosfera în avionul care i-a readus în țară din cantonamentul efectuat în Spania. 

Laurențiu Reghecampf a precizat că Baiaram, Cîmpanu și Markovic au fost amendați.

„Am discutat cu jucătorii. Ne interesează foarte mult atitudinea jucătorilor noștri când participă la meciurile echipelor naționale. Sunt sigur că și-au învățat lecția, vom vedea ce decizie vor lua cei de la federație în această direcție. Primesc o amendă din partea noastră pentru că comportamentul lor în afara clubului contează enorm pentru noi. Eu personal îmi cer scuze în numele lor domnului în cauză dacă a fost jignit. Nu este normal să se întâmple acest lucru”, a mărturisit tehnicianul oltenilor la conferința de presă de dinaintea partidei cu Academica Clinceni. 

CITEȘTE ȘI –>> N-A UITAT: „KARMA FUNCȚIONEAZĂ”. PRIMA SOȚIE A LUI REGHECAMPF, DESPRE DIVORȚUL DINTRE ANTRENOR ȘI ANAMARIA PRODAN

Acesta a ținut însă să îi urecheze pe oficialii FRF pentru felul cum a fost gândită zborul de întoarcere.

„Vreau să fac o paranteză și să vă spun un singur lucru și nu vreau să credeți că vorbesc împotriva celor de la echipa națională: echipa națională a avut o escală de 7 ore în Viena, lucru care pentru mine nu este normal. Ne trimitem jucătorii la echipa națională ca aibă cele mai bune condiții. Nu o spunem doar în situația actuală, cu atâția oameni infectați, dar să stai 7 ore în aeroport nu este ceva pozitiv. Nu vreau să scuz ce au făcut jucătorii”, a mai adăugat Laurențiu Reghecampf. 

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | NAȚIONALA ROMÂNIEI NU ESTE UN OBIECTIV PENTRU REGHECAMPF: „NU M-AM GÂNDIT NICI O SECUNDĂ LA ASTA!”

amendacimpanurealitateareghecampfbaiaramu craiovascandalmarkovictineret