VIDEO | Naționala României nu este un obiectiv pentru Reghecampf: „Nu m-am gândit nicio secundă la asta!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 17 octombrie 2021, ora 16:37,
Reghecampf, sursa- Profimedia Images
Reghecampf, sursa- Profimedia Images

Actualul antrenor al celor de la CSU Craiova a vorbit la conferința de presă premergătoare duelului cu Academica Clinceni despre șansele de a deveni în viitorul apropiat selecționerul României!

Laurențiu Reghecampf a preluat în această vară formația olteană, însă nu are de gând să plece până când nu îi va aduce titlul de campion patronului Mihai Rotaru. Întrebat despre posibilitatea de a prelua naționala României, Reghecampf a ținut să pună capăt tuturor speculațiilor și a dezvăluit că nu se pune problema să plece de la Craiova în momentul de față.

Laurenţiu Reghecampf/REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO
Laurenţiu Reghecampf/REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

„Discutăm despre lucruri care nu își au rostul. Eu cred că ar trebui să ne concentrăm mai mult pe ceea ce avem noi de făcut aici. Contractul meu cu Universitatea Craiova se întinde pe doi ani de zile, nu m-am gândit nicio secundă să plec.

Citește și N-A UITAT: „KARMA FUNCȚIONEAZĂ”. PRIMA SOȚIE A LUI REGHECAMPF, DESPRE DIVORȚUL DINTRE ANTRENOR ȘI ANAMARIA PRODAN

Mă simt foarte bine, relația mea cu patronul echipei, cu domnul Rotaru, este foarte bună, cu echipa, cu oamenii care sunt lângă mine. Se scrie nu numai de mine, sunt multe nume care sunt acolo. Eu sunt sub contract. Nu-mi place să discut despre aceste lucruri și, sincer, nu mă interesează acest subiect în momentul de față.

Nu pot să vorbesc în numele lui Mirel Rădoi. El trebuie să explice motivele pentru care a hotărât să ia această decizie. În momentul în care mă gândesc la echipa națională mă gândesc la antrenori care sunt disponibili, antrenori care au un nume și o forță în spate.

Nu vreau să dau un nume ca să nu supăr antrenorii care sunt vizați (n.r. pentru preluarea postului de selecționer), dar sunt sigur că cei de la Federație vor analiza și vor lua cea mai bună decizie pentru fotbalul românesc” a explicat Reghecampf, în cadrul conferinței de presă.

Citește și FOTO | RELAȚIA DINTRE LAURENȚIU REGHECAMPF ȘI CORINA A DEVENIT PUBLICĂ! IMAGINILE CARE O VOR ÎNTRISTA PE ANAMARIA PRODAN

echipa nationalaliga 1realitateacsu craiovaromanialaurentiu reghecampfdeclaratii