Mesajul fabulos al Gabrielei Ruse după ce s-a apropiat de TOP 100 WTA: ,,Am dat totul pe teren pentru tine”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 27 iulie 2021, ora 20:31,
Gabriela Ruse/Sursa foto:Axel Heimken/dpa/Alamy Live News/Profimedia Images
Gabriela Ruse/Sursa foto:Axel Heimken/dpa/Alamy Live News/Profimedia Images

Gabriela Ruse este pe val, după ce în 2021 a disputat două finale WTA, iar pe una a reuşit chiar să o câştige, la Hamburg.

Pe ultima, cea de la Palermo, sportiva din România a pierdut-o, după ce a clacat în meciul contra americancei Danielle Collins, numărul 44 WTA. După un meci o oră şi 46 de minute de joc, Gabriela Ruse a pierdut în faţa sportivei din America care a fost favorita numărul 1 a turneului. 4-6, 2-6 a fost scorul final al partidei dintre Ruse şi Collins, disputată duminică în cadrul competiţiei desfăşurate în Italia, în proba de simplu feminin. În urma performanţei de la Palermo, Gabriela Ruse a ajuns pe locul 105 WTA.

Gabriela Ruse/Sursa foto: Axel Heimken/dpa/Profimedia Images
Gabriela Ruse/Sursa foto: Axel Heimken/dpa/Profimedia Images

Deşi a pierdut finala de la Palermo, Gabriela Ruse s-a îndrăgostit de oraşul italian şi a postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare.

,,Practic, am dat totul pe teren pentru tine, Palermo! Te iubesc pentru totdeauna! Vreau să mulțumesc din suflet principalilor oameni care au luat parte la succesele mele: Julian Vespan, Andrei Cociașu și Cătălin Nedelescu.”, a scris Gabriela Ruse, pe Instagram.

Pentru că a ajuns în finala turneului italian, Gabriela Ruse a încasat un cec în valoare 13.224 de euro şi 180 de puncte, iar dacă ar fi cucerit trofeul ar fi primit un cec de 23.548 de euro şi 280 de puncte WTA.

Citeşte şi GABRIELA RUSE, CALIFICATĂ ÎN FINALA DE LA PALERMO

wtapalermorealitateatenisgabriela ruse