Declarația lui Cristi Balaj care lasă loc de interpretări: „Eu îl văd un om de cuvânt”

Articol de George Drafta - Publicat duminică, 05 decembrie 2021, ora 15:50,
Cristian Balaj, președintele CFR-ului
Cristian Balaj, președintele CFR-ului

Președintele celor de la CFR Cluj a vorbit despre interesul Federației de a-l „fura” pe Dan Petrescu din curtea ardelenilor la sfârșitul acestui an. 

Și de a-l instala la prima reprezentativă ca succesor al lui Mirel Rădoi, al cărui contract tocmai a expirat.

„Dan Petrescu este sub contract cu CFR Cluj. Am venit aici și pentru că el a insistat și mi-a promis că vom fi împreună pentru următorii doi ani și jumătate. Din punctul meu de vedere, eu îl văd un om de cuvânt. Au fost niște domni oficialii de la Federație, dar momentul ales pentru a vorbi cu Dan Petrescu nu a fost unul potrivit.

Noi mai avem meciuri de jucat până în iarna, iar interesul lor pentru Dan ne-a dat peste cap. Dacă Federația vrea, își permite să-i plătească clauza lui Dan Petrescu. Sunt subiectiv, dar dacă eram factor de decizie, îl luăm pe Petrescu la națională”, a fost comentariul făcut de șeful campioanei, la Digi Sport. 

Dan Petrescu, sursa foto- CFR Cluj/Facebook

CITEȘTE ȘI –>> FOTO | GEST DE MILIOANE DIN PARTEA SIMONEI HALEP! IMAGINILE NU MAI AU NEVOIE DE NICIUN COMENTARIU

Dan Petrescu nu își va comunica decizia până nu va termina pracursul din acest an la conducerea campioanei României.

„Lumea zice ce vrea, e democrație. Respect orice declarație. Dacă nu se ajunge la jigniri, eu respect orice declarații. Nu am vorbit cu patronul echipei despre oferta FRF, mă țin de cuvânt, o să vorbesc cu el după ultimul meci. Mai avem trei meciuri în campionat și unul în Conference League. Eu vreau să mă concentrez la munca de aici, mă cunoașteți, sunt profesionist 100%. Nu vreau să mă gândesc la altceva, mă gândesc doar la CFR Cluj”, a declarat tehnicianul de 53 de ani după ce a fost ofertat de Răzvan Burleanu. 

CITEȘTE ȘI –>> ÎNCĂ UN MOTIV DE DISPUTĂ ÎNTRE COMPONENȚII GENERAȚIEI DE AUR? „FOARTE INTELIGENTĂ STRATEGIA FEDERAȚIEI”

realitateanationalaPetrescubalajcfr cluj