FOTO | Gest de milioane din partea Simonei Halep! Imaginile nu mai au nevoie de niciun comentariu

Articol de George Drafta - Publicat duminică, 05 decembrie 2021, ora 15:22,
Simona Halep
Simona Halep

Sportiva de 30 de ani a adunat aprecierile fanilor ei după ce a fost surprinsă recent într-o postură cu totul și cu totul specială. 

Alături de soțul ei, Toni Iuruc, Simona a ales să meargă într-un local din București acolo unde s-a întâlnit cu fratele ei, Nicolae, cel care face parte și din stafful constănțencei. Iar discuția celor trei a fost întreruptă la un moment dat de o persoană care a zărit-o la masă pe campioana noastră. Acesta a salutat-o, iar Simona i-a întors gestul făcându-i cu mâna din spatele ferestrei de unde fusese recunoscută. Reacția ei a fost surprinsă de paparazzi care sunt mereu pe urmele ei și ale partenerului de viață, cu care și-a unit destinele pe 15 septembrie.

Sursă foto: Kanal D

CITEȘTE ȘI –>> GIGI BECALI A RECUNOSCUT RELAȚIA CU NUȚU CĂMĂTARU: „ÎI CEREAM O SUTĂ-DOUĂ SUTE DE MII DE EURO”

Discuțiile purtate în familie nu au împiedicat-o pe Halep să facă un gest de curtoazie pentru cel care a ales să o aprecieze. În imaginile Kanal D se poate observa zâmbetul larg al fostului lider mondial care se pregătește pentru startul sezonului 2022.  După ce întâlnirea celor trei s-a încheiat, Simona a plecat la bordul mașinii sale luxoase și a părăsit zona de nord a Bucureștiului. Fratele sportivei este unul dintre oamenii care a încurajat-o pe jucătoarea noastră în momentele de început ale carierei iar în prezent este manager în cadrul staffului Simonei Halep.

CITEȘTE ȘI –>> PRIMA REACȚIE A LARISEI IORDACHE, DUPĂ A 7-A OPERAȚIE SUFERITĂ: ”NU MI S-A MAI ÎNTAMPLAT ASTA NICIODATĂ”

realitateaToni Iurucgest frumosHalep