Deian Sorescu, pe placul lui Gigi Becali! Ce spune patronul FCSB-ului despre un eventual transfer

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 21 iulie 2021, ora 17:41,
Deian Sorescu, Dinamo
Deian Sorescu, Dinamo

Căpitanul „alb-roșilor” a fost autorul unui hattrick în primul meci din noul campionat, contra celor de la FC Voluntari, încheiat cu scorul de 3-2!

Deian Sorescu se numără printre puținii fotbaliști cu nume rămași în Ștefan cel Mare în această vară. În ciuda problemelor financiare ale clubului, fundașul în vârstă de 24 de ani a decis să continue la echipă și în noul sezon. Evoluțiile acestuia pare că au atras atenția mai multor cluburi din străinătate, iar conducerea lui Dinamo cere în jurul sumei de un milion de euro în schimbul său.

Întrebat despre Sorescu, patronul celor de la FCSB a mărturisit că îl admiră pe acesta și crede că orice echipă și-ar dori un fotbalist de acest fel. Cu toate acestea, Gigi Becali a anunțat că nu ar avea rost să îl transfere pe căpitanul lui Dinamo, asta deoarece lotul lui Dinu Todoran este pus la punct în ceea ce privește flancul drept al apărării.

Deian Sorescu

„Nu mi-a fost oferit Sorescu, dar părerea mea e că orice echipă l-ar vrea. Joacă fundaș dreapta și dă goluri ca un atacant, e mereu acolo, incredibil. Nu am cum să fac ofertă pentru el, nu are rost acum să mai iau încă un fundaș dreapta!”, a spus Gigi Becali, potrivit Pro X.

1.000.000 de euro este cota de piață a lui Sorescu, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. 42 de meciuri, opt goluri și zece pase decisive reprezintă bilanțul căpitanului din Ștefan cel Mare în sezonul precedent.

Citește și PLANURILE OFICIALILOR LUI DINAMO PENTRU DEIAN SORESCU! POATE AJUNGE ÎNTR-UN CAMPIONAT DIN TOP 5

declaratiigigi becalirealitatealiga 1transfer sorescudinamofcsbsorescu