SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Dennis Man, „vinovatul de serviciu” după remiza Parmei: „Păcătuiește prin egoismul excesiv”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat luni, 18 octombrie 2021, ora 15:08,
Sursa foto: Credit- Jonathan Moscrop / Sportimage, Profimedia Images/ Dennis Man
Sursa foto: Credit- Jonathan Moscrop / Sportimage, Profimedia Images/ Dennis Man

Parma nu a reușit să câștige meciul cu Monza, încheiat scor 0-0, deși a jucat aproape 30 de minute în superioritate numerică.

Dennis Man și Mihăilă au fost titulari, dar cu evoluții diametral opuse. Primul a fost înlocuit în minutul 83, în timp ce al doilea, a fost integralist.

După meci, jurnaliștii italieni nu au ezitat să-l ”înțepe” pe fostul jucător de la FCSB pentru evoluția slabă, remarcând faptul că este egoist în multe faze ale jocului.

”A avut mici sclipiri, dar păcătuiește prin egoismul excesiv. A cântărit greu și greșeala sa din fața porții din finalul primei reprize”, au scris jurnaliștii de la tuttomercatoweb.com.

CITEȘTE ȘI –>> UN FAIMOS PREȘEDINTE AL UNUI CLUB DE MARE TRADIȚIE A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ! CINE I-A SALVAT VIAȚA

Despre Mihăilă, italienii l-au lăudat, descriindu-l drept ”cel mai periculos de pe teren, cu multe faze create și o transversală în dreptul lui”.

Parma a ajuns la cinci meciuri fără victorie în Serie B, unde ocupă locul 12, cu zece puncte, după opt etapei, și sunt din ce în ce mai departe de promovarea pe prima scenă a fotbalului italian. La finalul remizei cu Monza, fanii i-au huiduit pe jucători.

CITEȘTE ȘI –>> TĂTĂRUȘANU, LĂUDAT DUPĂ DEBUTUL DE LA AC MILAN, ÎN ACTUALUL SEZON: „SUNTEM FERICIȚI CĂ A FOST PREGĂTIT”. NOTA PRIMITĂ

serie Brealitateaparmamihailadennis man