Dezvăluiri fabuloase din interiorul echipei naţionale: ,,Grașii stăteau separați și se uitau la ceilalți cum mănâncă”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 12 noiembrie 2021, ora 21:35,
Sursă foto: Facebook/ Echipa națională de fotbal a României
Sursă foto: Facebook/ Echipa națională de fotbal a României

România şi-a redus şansele de calificare la barajul pentru Campionatul Mondial, după 0-0, cu Islanda, la Bucureşti, iar un subiect de discuţie după acest rezultat slab a fost cel legat de kilogramele lui Denis Alibec, care s-a mişcat greoi în meciul cu nordicii.

Anghel Iordănescu, fost selecţioner al României, a mărturisit că în momentul în care conducea prima reprezentativă îi separa pe jucători la masă. Ce care erau peste greutatea optimă, erau daţi deoparte.

Citeşte şi IANIS HAGI, CONTRAZIS DUPĂ DECLARAŢIILE DATE LA FINALUL MECIULUI CU ISLANDA: ,,E IRELEVANT”

,,Aveți un coleg de-ai mei, Helmut Duckadam, și un prieten foarte bun, Răzvan Raț. La echipa națională, când își permitea cineva să vină cu kilograme în plus, făceam o masă separată pentru ei, să vă confirme Raț. Grașii stăteau separați și se uitau la ceilalți cum mănâncă. Nu mai aveau prăjituri. Mâncau cartofi fierți, mâncau salată. Știu că după aceea mă înjurau pe la spate.

Nu cred că am stat vreodată lângă cântarul lui. La Chiricheș, se vede de la o poștă că este subponderal. Nu stau să îl analizez pe Denis (n.r Alibec).’‘, a declarat Anghel Iordănescu, pentru Digisport.

Citeşte şi UNDE A GREŞIT MIREL RĂDOI ÎN PRIVINŢA ECHIPEI NAŢIONALE: ,,NOI TREBUIA SĂ AVEM UN SCHELET, NIŞTE JUCĂTORI PE CARE SĂ MIZĂM”

echipa nationalarealitateadenis alibecanghel iordanescuromania