Unde a greşit Mirel Rădoi în privinţa echipei naţionale: ,,Noi trebuia să avem un schelet, nişte jucători pe care să mizăm”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 12 noiembrie 2021, ora 21:19,
MIREL RĂDOI
MIREL RĂDOI

România are şanse mici să mai prindă un loc la barajul de calificare pentru Campionatul Mondial, după ce a remizat pe teren propriu cu Islanda, scor 0-0.

Anghel Iordănescu, fost selecţioner al primei reprezentative, ştie unde a greşit Mirel Rădoi. Acesta este de părere că naţionala trebuia să se bazeze pe un nucleu de jucători, nu să fie rulaţi foarte mulţi, aşa cum a făcut Mirel Rădoi în campania de calificare.

Citeşte şi Citeşte şi MIREL RĂDOI, APĂRAT DUPĂ REMIZA CU ISLANDA: ,,NU ESTE EL VINOVAT! UNII JUCĂTORI VIN LA NAŢIONALĂ DOAR PENTRU VACANŢĂ”

,,În primul rând, văd altfel lucrurile. Mă refer în special la ultimul joc. Din păcate, nu am reușit să câștigăm. Am avut posesia, statistica, cornere, șuturi la poartă. Cele mai bune ocazii le-au avut islandezii. Una pe care a scos-o Ianis de pe linia porții și una pe care a ratat-o un fundaș central din 6 metri. Nu se poate spune că echipa nu și-a dorit.

Echipa a jucat. Echipa a jucat și cu Germania. Cauza la care vreți să ajungeți este cum am început aceste calificări. Mă refer la jocul cu Armenia, mă refer că au fost rulați 60 de jucători la națională, când noi trebuia să avem un schelet, un grup de jucători pe care putea miza selecționerul și suporterii. Acesta a fost unul din motivele care au dus la această situație. Eu aș fi făcut niște modificări în primul unsprezece.”, a declarat Anghel Iordănescu, pentru Digisport.

Citeşte şi IANIS HAGI, CONTRAZIS DUPĂ DECLARAŢIILE DATE LA FINALUL MECIULUI CU ISLANDA: ,,E IRELEVANT”

anghel iordanescumirel rădoirealitateaechipa nationala