Dinamo, aproape de colaps! Câţi bani trebuie să scoată din buzunar spaniolii ca echipa să nu fie depunctată

Articol de Mihai Cristian - Publicat luni, 23 noiembrie 2020, ora 17:19,
Sorescu Dinamo

Dinamo trebuie să-ţi achite din datorii până la finalul lunii pentru a nu risca o depunctare în Liga 1.

Cu mari probleme financiare, Dinamo riscă să aibă în minus puncte în clasament dacă până la finalul acestei luni nu achită datoriile către foştii angajaţi ai clubului. Trei puncte i s-ar putea lua lui Dinamo dacă nu scoate rapid din buzunar suma de 800.000 de lei.

Situaţia de la club este una foarte deplorabilă, iar banii s-ar putea să nu apară. Pablo Cortacero susţinea că ar fi trimis 400.000 de euro către club, dar banii au fost din nou blocaţi. Acest fapt i-a făcut pe oamenii din conducerea lui Dinamo să se împartă în două tabere.

Rufo Collado se află în acest moment în conflict cu antrenorul Cosmin Contra, iar împotriva directorului sportiv mai sunt şi Ioan Mărginean, Dorin Şerdean şi Alex Couto.

Toate problemele de la Dinamo aduc mereu şi noi victime. Ultimul ar fi Bogdan Bălănescu, care s-a săturat şi el de situaţia de la club şi ar vrea să demisioneze, dezamăgit de problemele cu bugetul clubului.

Chia dacă ar intra cei 400.000 de euro promişi de Cortacero, banii tot nu ar fi de ajuns. Datoriile lui Dinamo se ridică la aproape un milion de euro cu tot cu restanţele către actualii jucători de la echipă. Aceştia nu au mai încasat salariul de trei luni de zile.

În ciuda tuturor problemelor de la echipă, formaţia a reuşit să câştige meciul de vineri cu FC Voluntari, scor 3-0. Echipa a acumulat 9 puncte în clasament, dar ar putea rămâne fără trei dintre ele dacă unele datorii nu sunt achitata la finalul lunii noiembrie.

Citeşte şi EXCLUSIV | Situația jucătorilor dinamoviști, explicată plastic: “Ajungi acasă și te întreabă soția unde sunt banii”

 

liga 1realitateadinamoprobleme financiarecontraconflict
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”