Dinamo este pregătită de meciul cu Oțelul! Care este temerea antrenorului Ovidiu Burcă

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat luni, 15 august 2022, ora 15:18,
Ovidiu Burcă
Ovidiu Burcă

Echipele Dinamo și Oțelul se întâlnesc în ultimul meci al Etapei a 2-a din Liga 2. Meciul are loc azi la Clinceni, de la ora 18:00.

Ovidiu Burcă se așteaptă la un meci încrâncenat

În prima rundă, Dinamop, care a retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului după ce a pierdut barajul pentru Liga 1 cu “U” Cluj-Napoca (0-2 în deplasare și 1-1 acasă) a învins nou promovata Progresul Spartac, în deplasare, cu 1-0.

La rândul ei, Oțelul Galați, care în sezonul trecut a jucat în Liga 3, a remizat în deplasare cu Poli Iași, 0-0. Meciul va avea loc tot la Clinceni, locul unde Dinamo joacă partidele de pe teren propriu.

Antrenorul formației bucureștene, Ovidiu Burcă, se așteaptă la un meci încrâncenat. „Am avut mai multe zile la dispoziție și pentru noi a contat foarte mult pentru că suntem în plin proces de pregătire, de formare a echipei, chiar dacă suntem în plin campionat și ne-au ajutat aceste zile în plus pe care le-am avut și cred că le-am fructificat la maximum.

Îi simt pe băieți pregătiți și motivați. Sper să ne ridicăm la cerințele și la dorințele pe care fanii noștri le au de la noi – implicare totală, luptă pentru fiecare minge, pentru fiecare centimetru de teren”, a spus Ovidiu Bucă, în conferința de presă de dinaintea meciului.

Dorinel Munteanu imprimă o agresivitate foarte mare echipei lui”, spune Ovidiu Burcă

Ovidiu Burcă a recunoscut că este îngrijorat agresivitatea pe care omologul lui de pe banca Oțelului, Dorinel Munteanu, o imprimă elevilor lui.

Dinamo – Oțelul este deja un clasic al fotbalului românesc. Din păcate se joacă la Liga 2, dar cred că știți cu toții ce meciuri încrâncenate au avut loc de-a lungul anilor.

Oțelul Galați este o echipă antrenată de un tehnician foarte bun, cred că este unul dintre cei mai titrați antrenori la nivelul Ligii 2, cu campionat câștigat, deci din punctul acesta de vedere vom avea un meci foarte dificil.

Dorinel Munteanu este un antrenor care imprimă o agresivitate foarte mare echipei, are jucători cu mare robustețe fizică și din punctul acesta de vedere va trebui să ne ridicăm cel puțin la nivelul lor, din punct de vedere al intensității fizice”, a adăugat Burcă.

ovidiu burcaotelul galati