Dinamo, în căutare de sponsori! Anunțul făcut de alb-roșii

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat joi, 17 iunie 2021, ora 22:41,
ddb coregrafie
ddb coregrafie

Dinamo a terminat cu bine pe plan sportiv sezonul 2020-2021, dar pe plan financiar are mari probleme, iar acum caută sprijin.

 

Clubul din Ștefan cel Mare a lansat un mesaj în mediul online prin care cere ajutorul unor firme sau sponsori de ași asocia numele cu cel al lui Dinamo. Pentru a-i putea atrage, ”câini” au enumerat mai multe motive.

”FĂ-ȚI NUMELE CUNOSCUT PE TRICOUL CU CEA MAI MARE EXPUNERE!
Închiriază o palmă de tricou și toată lumea va vorbi despre tine și despre afacerea ta. Începând cu noi. Și suntem peste tot.
Iată câteva motive pentru ca logo-ul afacerii tale să apară pe tricourile lui Dinamo și pe toate panourile publicitare de la stadion:
– Orice s-ar întâmpla în fotbalul de la noi, la orice echipă, că să se vândă știrea, trebuie să apară și tricoul lui Dinamo într-o poză.
– Indiferent de locul pe care se află, despre Dinamo se vorbește cel mai mult.
– Avem cei mai creativi suporteri. Oriunde se va vorbi despre ei, se va auzi și de numele firmei tale.
– Tricoul lui Dinamo este cel mai vândut și este purtat cu mândrie de zeci de mii de suporteri din țară și din diaspora.
– Tricoul lui Dinamo a fost îmbrăcat de Cătălin Hîldan, Lucescu, Dudu Georgescu, Dinu, Rednic, Andone, Mateuț, Mulțescu, Orac, Ion Marin, Mișa Klein, Patrick Ekeng, Moraru, Răducioiu, Sabău, Cheran, frații Nunweiller și multe nume uriașe ale fotbalului românesc.

CITEȘTE ȘI –>> VESTE BOMBĂ PENTRU DINAMOVIȘTI: „AM AUZIT CĂ PABLO CORTACERO VINE LA BUCUREŞTI!”

 

– Dinamo este clubul cu cei mai mulți suporteri în mediul urban, acolo unde publicitatea contează cel mai mult.
– Dinamo are cei mai mulți suporteri cu studii superioare și suporteri în zona business, adică cei mai importanți consumatori de publicitate.
– Dinamo are cel mai dezvoltat program socios din Estul Europei, cu peste 15.000 de membri cotizanți, sensibili la orice marcă sau nume asociat cu clubul.
Prețurile pentru publicitate pe echipamentul lui Dinamo și pe panourile publicitare pornesc de la 50.000€
Oricare dintre voi poate ajuta la răspândirea acestui mesaj prin distribuirea postării”, a fost comunicatul dat de Dinamo, pe Facebook.
tricourealitateadinamoddbliga 1