Dinamo, tot mai aprope de un parteneriat fabulos: ,,În câteva săptămâni ar trebui să ştim cum va arăta această colaborare”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 11 martie 2021, ora 23:52,
Dinamo Bucharest vs FCSB, Romania Cup, Bucharest, Romania – 10 Feb 2021

Dinamo nu trece prin cea mai bună perioadă a sa, atât din punct de vedere sportiv, cât şi din punct de vedere financiar.

Cei care se ocupă de soarta clubului din Ştefan cel Mare acum sunt suporterii acţionari, prin intermediul programului DDB. După ce au stabilit un super amical cu Dinamo Kiev, în vederea strângerii de bani pentru obţinerea licenţei, fanii acţionari sunt aproape de a a da lovitura şi a realiza un parteneriat uriaş cu cei de la Real Madrid.

program-ddb

După ce reprezentanţii DDB Spania au anunţat acest parteneriat în urmă cu câteva zile, acum, acest parteneriat este foarte aproape să se realizeze.

Persoane din interiorul clubului Dinamo confirmă faptul că cele două părţi au purtat negocieri în ultimul timp şi sunt foarte aproape de a ajunge la un consens pentru a demara colaborarea, potrivit GSP.ro.

Dacă lucrurile funcționează în termenii de acum, în câteva săptămâni ar trebui să știm exact felul în care va arăta această colaborare extraordinară cu Real Madrid.„, au declarat persoane din cadrul clubului Dinamo, pentru sursa menţionată.

Citeşte şi Cornel Ţălnar, cel care a garantat pentru Pablo Cortacero la Dinamo, e de negăsit: ,,A dispărut din peisaj”

Cei din DDB Spania speră să aibă parte de un ajutor din partea madrilenilor, aşa cum au avut cei de la Real Oviedo, care au fost sprijiniţi într-un moment dificil.

În maximum două săptămâni ar urma să avem o întâlnire cu oameni din staff-ul lui Real. Primul obiectiv vizat e să obținem eventual echiparea completă a centrului de juniori de la Dinamo. Dar poate și un minim ajutor financiar către DDB Spania, mai ales că există precedentul când i-au sprijinit pe cei de la Oviedo cu 100.000 de euro într-un moment în care clubul trecea printr-o criză profundă., a declarat Dragoș Sterpu, membru DDB.

Parteneriatul dintre cele două părţi este unul destul e amplu şi include un centru de copii şi juniori, dar şi o colaborare pe partea de marketing şi comunicare.

În această colaborare se discută inclusiv despre o implicare financiară a celor de la Real Madrid, pentru ca echipa din Ştefan cel Mare să termine cu toate datoriile.

Citeşte şi Dinamo, parteneriat fabulos cu Real Madrid! Anunţul făcut de DDB: ,,În maximum două săptămâni ne întâlnim”

 

realitateareal madridparteneriatddb spaniadinamo
arena nationala

EURO 2020 | Motivul pentru care autorităţile nu au tras acoperişul Arenei Naţionale

Medici Eriksen

Unul dintre medicii care l-au salvat pe Christian Eriksen: ,,S-a agăţat de viaţă”