VIDEO | Dinu Todoran, despre posibila înlocuire cu Reghecampf: „Nu e vorba de dat la o parte”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat miercuri, 21 iulie 2021, ora 13:52,
Dinu Todoran
Dinu Todoran

FCSB va debuta joi în cupele europene, acolo unde va întâlni formația din Kazahstan, Shakhter Karagandy, în turul doi preliminar din Conference League. 

Manșa tur se va disputa pe Arena Națională, de la ora 21:30, iar returul va fi o săptămână mai târziu, în Kazahstan.

Înaintea jocului, Dinu Todoran a susținut o conferință de presă în care a fost chestionat și despre zvonurile legate de posibila sa înlocuire cu Laurențiu Reghecampf, liber de contract din iunie, după despărțirea de arabii de la Al Ahli.

”Da, este normal, a făcut performanță aici. Este un antrenor pe care suporterii îl iubesc. Îmi doresc și eu să fac performanțele pe care le-a făcut Reghe la această echipă. Este presiune, normal.

Nu e vorba de dat la o parte. Are legătură cu suporterii. E normal ca suporterii să-l dorească pe Reghecampf că a avut rezultate. Sunt la început de carieră, vreau și eu să am rezultate și automat și eu o să fiu iubit de suporteri. Îmi doresc să fac performanță la această echipă.

Da, e normal (n.r. să se vorbească de înlocuitorul său după un singur meci). Ca antrenor, tu trebuie să câștigi meciurile. V-am mai zis, nu mă deranjează ce apare în presă”, a declarat Dinu Todoran, la conferința de presă premergătoare meciului cu Shakhter Karagandy.

CITEȘTE ȘI –>> CÂND REVINE REGHECAMPF LA FCSB. BECALI A FĂCUT ANUNȚUL

dinu todoranliga 1reghecampffcsbrealitateasuporteri