Djokovic confirmă că a mințit în actele oficiale! Sârbul dă cărțile pe față după apariția ultimelor informații

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 12 ianuarie 2022, ora 08:12,
Novak Djokovic. Foto: Profimedia
Novak Djokovic. Foto: Profimedia

Actualul lider ATP a emis un comunicat prin care a dorit să lămurească motivul pentru care formularul său, completat înainte de deplasarea în Australia, conține o eroare incredibilă!

Continuă telenovela Novak Djokovic la Australian Open 2022, astfel că pe zi ce trece apar noi informații despre situația sârbului. Concret, liderul ATP nu ar fi spus adevărul în momentul în care a completat formularul înainte de deplasarea în Australia, menționând că nu a călătorit în ultimele 14 zile, asta deși a sărbătorit trecerea dintre ani în Spania.

Acum, Djokovic a venit cu primele precizări și spune că agentul său a fost cel care a completat greșit formularul, iar “dintr-o eroare umană” nu a mai menționat călătoria în Spania, de Revelion. Totodată, Nole a adus în discuție și rezultatul testului pozitiv din luna decembrie și a transmis că a primit acest rezultat după ce a avut întâlnirile publice.

Mai mult de atât, Djokovic recunoaște că pe 18 decembrie a dat un interviu pentru L’equipe și susține că a făcut acest lucru “pentru a nu-l dezamăgi pe jurnalistul respectiv”. Spune că a purtat mască pe durata interviului, dar că și-a dat-o jos pentru poze.

Vă reamintim că oferirea de informații false în documentele oficiale constituie o infracțiune pedepsită cu până la un an de închisoare în Australia. Rămâne de văzut cum se va încheia cazul lui Novak Djokovic, care se află deja de mai multe zile izolat și s-a luat în calcul chiar și expulzarea acestuia în țara sa natală.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Novak Djokovic (@djokernole)

Citește și FOTO | Șoc! Novak Djokovic poate ajunge după gratii! Sârbul ar fi mințit la venirea în Australia

atpaustralian opentenisdjokoviccomunicat