Două plecări de la CSU Craiova! Care a fost motivul și unde au ajuns jucătorii

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat miercuri, 21 iulie 2021, ora 12:33,
Mihai Rotaru
Mihai Rotaru

Înainte de prima manșă din turul doi preliminar al Conference League, CSU Craiova s-a despărțit de doi jucători.

Echipa din Bănie va începe aventura europeană din acest sezon în Albania, pe terenul celor de la Laci. Meciul va fi joi, 22 iulie, de la ora 20:00. Returul va fi o săptămână ma târziu. În cazul unei calificări în faza următoare a competiției, oltenii vor da piept cu belgienii de la Anderlecht.

Deși sezonul competițional a început, iar craiovenii au jucat deja două meciuri oficiale, încă se produc schimbări la nivelul lotului condus de Ouzounidis. Formația din Bănie a dat spre împrumut în Liga a 2-a doi jucători care nu au prins multe minute în ediția trecută.

Laurențiu Popescu a devenit a treia opțiune din poartă, după venirea lui David Lazar, care l-a secondat pe Mirko Pigliacelli. Goalkeeper-ul de 21 de ani nu a bifat niciun minut în sezonul trecut și are contract până în vara lui 2023. Acesta a fost împrumutat un sezon la Poli Iași.

Celălalt jucător, Vasile Constantin, a fost cedat tot sub formă de împrumut, pentru un sezon, la Metaloglobus. Mijlocașul de 23 de ani a prins doar cinci meciuri în ediția trecut a Ligii 1 și două în Cupa României.

Decizia celor de la Craiova de a-și ceda jucătorii sub formă de împrumut a fost laută pentru ca cei doi tineri să bifeze mai multe minute de joc și să capete experiență. Astfel, aceștia ar ptea deveni soluții pentru prima echipă în sezoanele următoare, notează Fanatik.ro.

CITEȘTE ȘI –>> OFICIALII LUI CSU CRAIOVA, OPTIMIȘTI ÎNAINTEA DUELULUI DIN ALBANIA: „NU AU VALOAREA NOASTRĂ!”

LAURENTIU POPESCUliga 1realitateaimprumutvasile constantincraiova