Oficialii lui CSU Craiova, optimiști înaintea duelului din Albania: „Nu au valoarea noastră!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 20 iulie 2021, ora 18:48,
CSU Craiova
CSU Craiova

Formația pregătită de Marinos Ouzounidis își începe joi parcursul european din acest an, iar deplasarea de pe terenul celor de la KF Laci reprezintă primul test important pentru olteni! 

CSU Craiova va debuta peste doar două zile în turul doi preliminar din Conference League, noua competiție înființată de UEFA. După eliminarea rușinoasă de anul trecut din Europa League, împotriva celor de la Lokomotiv Tbilisi, „juveții” sunt gata să lupte pentru un parcurs cât mai lung în acest sezon european, iar dubla cu Laci este prioritară pentru formația lui Mihai Rotaru.

Gică Craioveanu, unul dintre oficialii clubului din Bănie, a vorbit despre duelul din Albania și a declarat că oltenii merg doar cu gândul la victorie. Totodată, „Grande” a discutat și despre posibilul duel cu Anderlecht, asta în cazul în care „alb-albaștrii” vor merge mai departe în următoarea fază a competiției.

„Nu mergem în vacanţă. Acum mergem să câştigăm o bătălie, să câştigăm un meci important pentru viitorul clubului. Mai ales după eşecul din sezonul trecut (n.r. – cu Lokomotiv Tbilisi). E o echipă de bătut (n.r. – Laci), e clar, suntem favoriţi.

Eu cred că suntem mult mai buni decât ei, dar, dacă tratăm meciul superficial, cum am făcut-o de multe ori, s-ar putea să greşim. Totuşi, e o echipă incomodă. O echipă care aleargă foarte mult. Nu au valoarea noastră, dar trebuie trataţi ca orice echipă bună.

Nu cred eu că e o sperietoare nici Anderlecht. Cred că avea echipă bună acum ani şi eu cred că nici fotbalul belgian nu mai este unul de top. La echipe de club cred că doar Brugge poate să mai fie o echipă de top în acest moment. Eu vreau să batem la FCSB, mi-e indiferent cine este antrenor. Dacă vine Reghecampf, e mai bine pentru el, poate e mai bine şi pentru Gigi că se mai linişteşte”, a declarat Craioveanu, potrivit Telekom Sport.

Citește și SORIN CÂRȚU NU SE TEME DE DUELUL CU ANDERLECHT: „NU E UN ADVERSAR CUM AU FOST LEIPZIG SAU MILAN!”

realitateadeclaratiigica craioveanuconference leaguecsu craiova