Dragoş Albu, încântat de antrenorul Adi Mutu: ,,Mă bucur că avem de unde să învăţăm”

Articol de Mihai Cristian - Publicat marți, 15 iunie 2021, ora 17:00,
DRAGOŞ ALBU FC U CRAIOVA
DRAGOŞ ALBU FC U CRAIOVA

Adrian Mutu a devenit antrenorul lui FC Universitatea Craiova 1948, după ce a semnat un contract valabil pe doi ani de zile.

În urma semnării înţelegerii cu gruparea olteană, Mutu va încasa împreună cu staff-ul său nu mai puţin de 30.000 de euro lunar, din care 14.000 de euro îi revin numai ,,Briliantului”. După ce echipa din Bănie a promovat în Liga 1, conducerea clubului a anunţat că se vor realiza mai multe transferuri în perioada de pauză competiţională, fiind stabilite obiective măreţe încă de la primul an de la promovare.

 

 

Dragoş Albu, mijlocaşul Craiovei, a vorbit despre venirea lui Adrian Murtu la FC U Craiova 1948. Fotbalistul se arată încântat de venirea ,,Briliantului” în Bănie, întrucât are multe de învăţat de la acesta.

 

,,Vacanţa a fost destul de scurtă, dar mie îMi era dor să încep pregătirea. La lotul naţional era o convocare în aşteptare. Dacă se accidenta cineva puteam merge eu. Eu mă bucur că avem un antrenor de la care să învăţăm, un antrenor care vrea să performeze. Deocamdată avem doar 2 zile cu Mister, n-am apucat să vedem multe de la dânsul, dar avem o perioadă de pregătire în Slovenia şi, probabil, vom afla mai multe. Aştept cantonamentul, să mă pregătesc bine, să fiu sănătos şi aştept cu nerăbdare să începem în Liga 1.”, a declarat Dargoş Albu.

 

 

Până în acest moment, FC U Craiova 1948 s-a despărţit de nu mai puţin de 11 jucători: Taborda, Gâț, Diakite, Cristea, Stoenac, Anghelina, Ciolacu, Cacheiro, Luboya, Gugu și Vali Munteanu.

 

Sursa foto- FC U Craiova 1948/Facebook

 

Citeşte şi SURPRIZELE PREGĂTITE DE MUTU LA REUNIREA JUVEȚILOR: „2-3 JUCĂTORI VOR FI PREZENTAȚI ASTĂZI”

realitatealiga 1fc u craiova 1948dragos albuadrian mutu