Drama unui fost internațional. Are nevoie urgentă de un transplant, la 42 de ani, din cauza unei boli rare

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat duminică, 31 octombrie 2021, ora 18:16,
SPITAL
SPITAL

Fostul internaţional englez Kieron Dyer (42 de ani) a fost diagnosticat cu o boală rară, colangită sclerozantă primitivă. Acesta a anunțat că are nevoie de un transplant de ficat.

În prezent, Kieron Dyer este antrenorul echipei Under 23 a celor de la Ipswich Town. Acesta se confruntă cu probleme cu ficatul de aproximativ doi ani.

Din nefericire, am fost diagnosticat cu o afecţiune a ficatului în urmă cu vreo doi ani, care duce la necesitatea unui transsplant. Săptămâna viitoare rezultatele testelor vor confirma când trebuie să mi se facă această procedură. Mă consider o persoană pozitivă, care va trece peste acest inconvenient. Le sunt foarte recunoscător clubului, suporterilor şi opiniei publice pentru mesajele de susţinere primite pe parcursul săptămânii. Vă rog să îmi respectaţi intimitatea şi să respectaţi intimitatea familiei mele”, a declarat fostul fotbalist pentru site-ul oficial al Ipswich Town.

Miercuri, fostul fotbalist a fost internat din cauza unor probleme pulmonare.

Născut la Ipswich, Dyer şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Newcastle United şi West Ham United. El a mai jucat la Ipswich Town, Queens Park Rangers şi Middlesbrough. La echipa naţională a Angliei, Kieron Dyer a jucat 33 de meciuri.

Citește și DOLIU ÎN PRESA DIN ROMÂNIA. A MURIT UNUL DINTRE CEI MAI MARI JURNALIȘTI SPORTIVI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ficatrealitateatransplantfotbalKieron Dyer