Dumitru Dragomir le râde în nas celor de la MApN: „Echipa lui Becali este Steaua adevărată”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat marți, 29 noiembrie 2022, ora 16:40,
Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Echipa patronată de Gigi Becali are interdicție de la Tribunal să mai folosească sigla și deumirea Steaua, dar Dumitru Dragomir spune că lucrurile vor redeveni la normal.

Echipa lui Becali este Steaua adevărată”, este convins Dumitru Dragomir

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal este convins că cei de la MApN vor fi nevoiţi să cedeze într-un final şi că echipa deţinută de CSA şi FCSB vor fuziona, redevenind Steaua.

Echipa lui Becali este Steaua adevărată. Că vor ei să transforme echipa ministerului… nu este adevărat.

Echipa Steaua este asta. Vă spun eu, care am participat la darea şi luarea echipei Steaua. Ştiu bine ce s-a întâmplat. Aceasta este Steaua. Este o crimă… eu m-am certat cu Dîncu.

Mă mir de ce ministrul Dîncu… eu cred că are multa minte, este mintos, cum Dumnezeu nu face de aşa natură să lase echipa să joace acolo? Şi pentru cartier ar fi extraordinar.

Şi pentru minister, şi pentru toată lumea. Până la urma tot se contopesc aceste echipe, o să vedeţi. Cealaltă o să toace din banii ministerului până încep să faca gălăgie celelalte, cum e Dinamo.

Ministerul Apărării poate să cheltuiască bani, iar Ministerul de Interne nu poate?!”. a declarat Dumitru Dragomir, pentru Orange Sport.

csa steauagigi becalidumitru dragomir