Dumitru Dragomir, reacţie fermă în contextul situaţiei pandemice: ,,Mi se pare corect ca cei nevaccinați să nu aibă ce să caute nici în teren”

Articol de Mihai Cristian - Publicat duminică, 24 octombrie 2021, ora 12:17,
Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Situaţia infectărilor cu COVID-19 în România este una alarmantă. Sportul este şi el afectat enorm de numărul mare de infectări, fapt pentru care autorităţile au decis din nou ca spectatorii să nu mai aibă permis accesul în tribunele arenelor de joc.

Dumitru Dragomir, fost preşedinte al LPF, a fost infectat cu Coronavirus, iar acum a devenit unul dintre cei care îi încurajează pe români să se vaccineze.

Citește și EXCLUSIV | GIGI BECALI, DECLARAȚII HALUCINANTE DESPRE VACCINUL ANTI COVID-19: „NU VREAU SĂ MĂ TRANSFORME ÎN TRANSOM! SUBSTANȚA MODIFICĂ GENETIC”

În privinţa fotbalului, domeniu pe care îl ştie ca în palmă, Dumitru Dragomir opinează faptul că ar fi corect dacă sportivii nevaccinaţi nu ar mai fi lăsaţi pe teren, pentru că cei care şi-au făcut deja vaccinul ar avea de suferit.

,,Mi se pare corect ca cei nevaccinați să nu aibă ce să caute nici în teren, nici în afara lui! Și tot cei vaccinați au de suferit.”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Fanatik.

,,Știu și ce a declarat Gigi Becali. Suntem o țară liberă. Așa gândește el, ce să-i faci lui Becali? Ca el sunt puțini, să știți. Bineînțeles că antivaccinarea poată să pună sportul în pericol. Cine nu se vaccinează nu are ce să caute nici pe teren, nici în afara lui.”, a mai precizat fostul preşedinte, pentru GSP.

Citeşte şi DUMITRU DRAGOMIR ÎI PUNE LA PUNCT PE CEI CARE NU VOR SĂ SE VACCINEZE: „ĂIA CARE BEAU COLA ȘI MĂNÂNCĂ PARIZER ȘTIU CE CONȚIN?”

realitateavaccindumitru dragomirCovid-19liga 1